1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581549 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2692588

Sv: Apropå nånting...
Jag är inte aktivt skrivande här inne på forumet och som information så bor jag i Falun sen 30+ år tillbaka.
Jag kan inte för mitt liv förstå allt gnäll som är på infrastrukturen kring arenan, om vi skulle jämföra med Leksands arenas infrastruktur så är ju inte Timrås sämre… inte läget heller.
Däremot så är Timrås insida på arenan så mycket sämre, det måste gå att bygga ett om/till så att de allmänna utrymmena med barer och serveringar blir bättre.
Sen så måste hela arrangemanget med underhållning före matchen och i pauserna förbättras. Än en gång, kolla på Leksands IF hur deras evenemang är.

Nu blev det mycket jämförelser med LIF i och enligt mig så är Timrås förutsättningar ganska snarlika med mycket folk som åker halvlångt för att gå på matcherna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Steffe: jag vill lyfta det helt fantastiska med att parkeringsavgiften är borta och istället inbakad som serviceavgift i biljetterna. Den lilla ändringen har markant förbättrat inflödet till matcherna och därmed totala upplevelsen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Steffe: håller med! Jag har inte heller några problem med infrastrukturen! Däremot är det på tok för få barer, och kringarrangemangen borde också kunna snäppas upp!
Kommentera