1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581564 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2693491

Sv: Apropå nånting...
Tonymontana: Tror inte det, summa summarum var inga tallar förrän 26/27 och att det var att betrakta som ”vilken reklamplats son helst” Motionen året innan om tallar på magen fick avslag pga att dom skulle kolla om det fanns ett avtal eller inte.

Skulle skicka in en motion om Backlund inte återkommer, eller begära ut från kommunen.

Är väldigt osäker på att kommunen begär ”TIMRÅ”, om något skulle de vilja ha kommunvapnet eller ”from Timrå with love” som de redan har.

Hur som haver, en motion bör kunna ändra på detta i någon form.
Styrelsen brukar förslå avslag på de flesta motioner som kommer in (av någon anledning), men årsmötet (närvarande medlemmar) bestämmer om de vill följa styrelsens rekommendation eller inte genom att rösta.

Ibland har styrelsen försökt gå vidare utan röstning på vissa motioner, men då är det bara att påminna om att man vill ha en omröstning/votering.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: vilken reklamplats som helst? Då skulle det kunna stå Brödernas Timrå alltså? Skulle säkert vara mer ekonomiskt fördelaktigt iallafall!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Tack för svaret, gillar att du är tydlig hur man går tillväga osv. Jag ska försöka kämpa för loggan, sen om det skiter sig, så har jag ändå försökt. Vissa kan tycka det är en skitsak, men jag tycker ändå det är en stor sak gentemot våra supportrar. Sen kan folk säga att det finns andra saker att ta tag i först. Svaret är självklart på det, men om inte vi supportar visa intresse i denna fråga, vem kommer då göra det?
Kommentera