1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581621 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2694784

Sv: Apropå nånting...
Octagon: du svarar ju ändå inte på sakfrågan. Du rabblar upp bakgrundshistorik som ett CV för att framstå som svårkritiserad.

Man skulle kunna ha det största Timråhjärtat på jorden men ändå vara fel man på fel plats, tex. Säger inte att du är på fel plats.
Men ditt översitteri och rundande av sakfrågan är provocerande. (Det gör du högts medvetet förresten)

Du nämner ideellt arbete som en mur för skydd. Är alltid jobba gratis = ingen risk för åsikter kring utfört ideellt arbete? Jag själv behöver inte betalt för att skrika rakt ut när man får reda på att Lars backlund skriver konstiga avtal med vårat emblem på spel.

Helt utan förankring med medlemmar och supportrar. Där han sedan hävdar att det är omöjligt att sätta tallarna på bröstet pga avtalet han själv skrev men knappt minns. Och sen får alla se avtalet och det är ingenting som hindrar oss. Hur kan ingen i styrelsen reagera på detta då? Har ingen orkat ägna 2min till att fråga personen i fråga om hur avtalet ser ut?

När det sedan blåser upp, ja då behövs plötsligt ingen motion.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
ÅlliJåkkinän: känn lugnet!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
ÅlliJåkkinän: Har tipsat ST om detta så att även dom har koll på avtalet samt allt runtomkring.... sen om dom vill göra nåt av det är det upp till dom
Som sagt, förra gången körde styrelsen över oss i frågan.
denna gång ska det inte få ske.
Kommentera