1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581665 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2694895

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: I semin SAIK-Frölunda tippade jag visserligen att rätt lag skulle gå vidare, men jag tippade typ 4-1 i matcher vilket inte riktigt var rätt.

Jag går mycket efter rutin här. Rutinen att spela tuffa slutspelsmatcher. Den har Skellefteå. Går man bara efter det så ska förstås Skellefteå vinna klart. Nu har dock Rögle hittat helt rätt i elfte timmen och man lär kunna bjuda upp till dans. Men... jag tippar ändå att SAIK tar hem det. Minst 6 kanske även 7 matcher kommer dock krävas.

Jag tror vi kan få en fingervisning redan idag om vad vi kan vänta oss. Att Rögle fått vila så pass länge vet jag inte om det är särskilt bra. Skellefteå spelade match i förrgår och är redan inne i det. Klarar skånes stolthet att svara på en förmodad tempofylld start of chaos från Skellefteå? Jag vet inte. Det avgör förstås inte alls hur det går totalt, men det borde vara en skillnad i vilka som nyss spelat och inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Nu får väl förvisso Skellhell tillbaka Pudas men jag tror ändå Rögle tar det här. Kanske inte med 4-0 dock den här gången. De får gärna låta bli det så att det finns nåt rekord kvar att sträva efter. Att förutom vinna guld göra det genom att gå helt rent hela slutspelet. Gör de det blir väl nästa mål att vinna samtliga matcher efter full tid
Kommentera