1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2699417

Sv: Apropå nånting...
Känns som upplagt för förvirring i HA nästa säsong
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Åsikterna gällande Niklas Wikegård lär variera mycket. Jag tillhör den delen som älskat hans infall, hans hela hans sätt att vara. Eller som han säger själv (saxat ur en artikel i Expressen):

"– Jag jobbar ju med underhållning och tv. Det gäller att skapa känslor och rubriker, säger Wikegård själv under TV4:s finalsändning."

Det finns såklart fler än mig som tycker, tänker och känner likadant.

Vidare i samma artikel:

"Alldeles oavsett står det klart att Niklas Wikegård satt ett större avtryck hos den svenska hockeypubliken under sina år på SVT och TV4 (och en kort sväng på dåvarande Viasat) än många spelare och ledare.

– Du är en av svensk hockeys allra största profiler, som programledaren Lena Sundqvist säger."

"När Sanny Lindström och Petter Rönnqvist får frågan om vem som ska fylla Wikegårds skor svarar duon samtidigt: – Det går inte!
Jag håller med.

Därför passar jag på att återvända till inledningen av den sista perioden av SM-finalen. Dennis Everberg delar ut en klassisk tjuvsmäll på Måns Forsfjäll – han crosscheckar honom rakt över handen, i en situation flera mil från pucken.

Utvisning? Gränsfall, enligt Wikegård.
– Jag kan förstå Dennis Everberg. Han är arg på honom helt enkelt."

H E L V E T E (som Wiken hävt ur sig ett fertal gånger på bästa sändingstid), vad jag kommer sakna denna profil i den altmer tråkiga och träiga nivån på livesändningar!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Dä ha ju samm sponsor!!!🍺🍺🍺
Kommentera