1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582828 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #351286

Sv: Helvetes Jävlar!
Madde: Jag håller med om att humorn sjönk men tyckte att den var låg redan från början. Frågan är om man kan kalla det för humor överhuvudtaget? En del av det som man fick höra hör hemma på pubertala grabbträffar bland de närmaste inte i en buss full med folk där en och annan faktiskt kan ta väldigt illa upp. Lite måste man ju kunna tänka sig för innan man vräker ur sig sexistiska och sexuellt diskriminerande kommentarer, ramsor och sånger! Detta gäller inte bara en del av grabbarna utan även en och annan tjej! Skärpning till nästa gång!

I övrigt tycker jag att det var en skoj resa med en massa skojiga människor. Alltid kul att åka och kolla på Timrå tillsammans med en massa glada supportrar. Synd bara att det blev ett så snöpligt slut på matchen. FBK:arna var trevliga men arenan blev jag inta särskilt imponerad av. Mörk och tråkig. Då är vår nya arena bra mkt finare!

Tänk vad trevligt att nästa vecka få kolla på Baltica cup. Ska bli kul att se hur våra fyra spelare klarar sig. Tänk vilken skillnad mot för Karjala cup där det kändes ganska ointressant! Lycka till säger jag till våra spelare.
Kommentera