1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583227 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #385803

Sv: Inför TIK-FBK
Hallo kära timrå fantaster!

Idag måste vi stötta vårt timrå enormt mycket, tycker det var väldigt klent mot djurgårn senast, knappt elitserieklass.

Så vi supportrar har även en revansch att utkräva idag:att visa att vi är en av landets bästa klackar även i motgång.

Vi måste hålla igång hela tiden och allra mest i motgång, och det kantänkas komma lite av det ikväll med tanke på det svåra motståndet.

Jag tycker det känns som det är typ halva klacken som skriker och att det inte riktigt tas i när man skriker det låter lite lojt, f-n ta i så hals j-äveln nästan går av, nä så den går av det måste bli lite tryck´.

Om man inte får med "resten" så dra igång dom använd megafon f-n och jaga på dom som bara -f-n och ju mer klacken skricker och ju högre desto fler följer med så blir det ju automatiskt.

Jag vet att en klack ledare finns ibland och det är bra men tycker att det ibland blir lite lojt på något sätt, kommer ni ihåg den där killen som tog av sig tröjan och körde igång publiken, ja det gör ni nog, då vart det drag.
Då visste publiken att det skulle bli vråla av, tror att den nuvarande klackledaren måste visa sig mer för övrig ståplats publik, min far tex står alltid ii "övrig ståplats publik" och han hade inte en aning att det existerade en klackledare, och han är varken blind eller döv!!

Ner med honom JD eller vad han heter eller nån annan och vråla igång hela j-vla ståplats nu, om det inte går från början får väl vi klackkillar och tjejer visa vägen med att föra ett jävla liv,kom igen nu idag spräcker vi ljudvallen...Är ni med????
Kommentera