1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582204 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #410490

Sv: Retrovågen
orion: Oavsett vilka känslor som finns för örnen, dess vara eller inte, så efterlyser jag mer handlingskraft hos dem som ytterst ansvarar och saluför den som varumärke.
Eftersom det ser ut som det gör på souvenirfronten idag är det rimligt att tro, att t.o.m. de som sitter och bestämmer i ärendet, inte är helt tillfreds med örnen. Det har, om jag inte missminner mig, funnits ett större sortiment som i takt med utebliven försäljning minskat i skala och är idag nere på en nivå som får en att skämmas. Både utbudsmässigt som prismässigt.

Tanken att på något sätt återinföra tallarna i klubben igen måste ha diskuterats ett antal gånger. Risken för flopp torde vara lika med noll, något som gör mig än mer förvånad varför tallarnas återkomst dröjer. Jag väljer att skriva dröjer eftersom jag är övertygad om att de kommer tillbaka. Men det gäller att smida medan järnet är varmt, just nu är det glödhett, om ett par år kan det vara iskallt.

Om örnen ska fortsätta att ha existensberättigande i Timrå IK så är det fortfarande världens enklaste sak att åtminstone tillgodose den stora TIK-skaran i detta avlånga land som efterlyser tallstuket med just dessa prylar. Antagligen talar vi om ett sexsiffrigt belopp i uteblivna intäkter just för att inget händer.

Åter igen: Det måste bero på något att det inte, för längesen, finns tallprylar att tillgå, hur klok/oklok de som sitter och bestämmer i det här, må vara.

Jag skrotar mer än gärna örnen, jag är uppväxt med tallarna och förknippar Timrå IK med just tallarna. Däremot kan jag tänka mig en kombination till en början, örnen kommer garanterat att självdö med tiden. Där sitter säkert också mycket av problematiken inbillar jag mig.
Kommentera