1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580564 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #420140

Sv: Tik-Mif, Gif-Dif
Kevin O Shea: Förstår överhuvudtaget inte varför du yttrar dig i från när du bara är sarkastisk och spydig och absolut inte har någonting att tillföra denna debatt.

Fortsätt du att agera "soffpotatis" och fickpingisspelare.

Inte undra på att Sverige är på väg mot förfall och dekadens med en sådana loj tillställning till saker och ting och med ett sådant egoistiskt tänkande.

Visserligen brinner mitt hjärta för Timrå IK men jag har även starka känslor för Giffarna och tycker det är livsviktigt med att idrottspubliken har mångfald och valmöjligheter. Att vi kan hävda oss både inom fotboll, hockey, basket, bandy etc.

Ser gärna att Selånger Bandy tar steget upp i Allsvenskan igen och att det finns något för alla smakriktningar.

Sen finns det även majoritet av publiken som kanske sitter ena dagen i Sydkraft Arena och andra dagen går på IP och nästa Gärdehovs konstfrusna utebana alternativt sätter sig i Sporthallen för att se några schysta dunkar under korgarna och intensiv fartfylld och trevlig basket.

Och nu råkar det vara så att jag sprudlar av energi och känner att jag bara vill stå på sidan om och nicka medgivande att det faktiskt håller på att inträffa en idrottslig "krock.

Jag vill försöka påverka beslutsfattarna till att riva upp sitt beslut och få till stånd en ändring. Det får man knappast genom att hålla käft.

Sedan är det en annan fråga om det är tekniskt möjligt och genomförbart att ändra.

Men går inte det så har åtminstone jag gjort allt vad som står i min makt och kan med stolthet i bröstet blicka tillbaka på ett helhjärtat engagemang för idrottspubliken i Medelpad och ett ärligt försök!

Nu har jag fått svar från mats Nyström, dessvärre måste jag gå vidare med detta till ytterligare en instans och har nu författat ett mejl till Lars G Karlsson, Tävlingsansvarig på Svenska Ishockeyförbundet och till Erik Strandmark på Svenska Hockeyligan.

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera