1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581298 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #420166

Sv: Tik-Mif, Gif-Dif
Bo Bly: Jo men saken är den att jag har frusit arslet av mig jag oxå ute på Gärdehov sist det begav sig och Selånger var upp och nosade i Allsvenskan och vann med 5-2 mot Falu BS på den tiden då Mats Fröberg lirade i laget och föredrar nog personligen att sitta hemma framför Radiosporten och lyssna på Bengt-Erik "Pinnen" Rahmström.

Och jag går inte särskilt ofta på basket numera heller av ngn outgrundlig anledning. Men nu sätter inte jag bara mina egna intressen i främsta centrum.

Jag vill att Timrå IK och Giffarna skall få in så mkt biljettintäkter som bara är möjligt. Och vet att det skulle "försvinna" många sköna slantar i båda riktningarna om denna idrottsliga "krock" gick av stapeln.

Därför anser jag att någon (i detta fall jag) måste ta tag i saken och agera innan det är försent.

Jag fick åtminstone bra gehör från både Mats Nyström och sportchefen Kjell på SVT och det tyckte min idé lät vettig men dessvärre hade det inte underlag för att få fatta ett beslut i frågan utan hänvisade mig vidare eftersom det inte är SVT som fastställt spelprogrammet.

Jag tänker ett steg längre och försöker föra talan åt idrottspubliken i Medelpad och vet att många skulle bli väldigt glad om det gick att flytta matchdagen för en av attraktionerna och på så vis tvingas INTE den som vill se både ock att välja bort den ena produkten framför den andra.

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera