1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581634 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #433044

Sv: Kris i klacken?
Skippa allt vad usla intron, lila skynken och halvlama spelare heter. Skit i det. Lägg i Timrå Hej i lp-spelaren så är allt fixat sen. Den är det mest klassiska och mest förankrade vi har. Dessutom finns det partier i låten som skulle kunna låta riktigt bra när folk tar i. Dock så har den väl lite mycket mummel också, men jag blir ändå lite mysig av själva tanken.

Fick duktigt med kritik från en kille på norra sitt första pausen i torsdags när vi gick och samlade pengar. "Du får inte ett öre förrens dom gör om introt, det är ju för helvete pinsamt!". Förklarade lugnt och sansat att vi i LGT inte har ett endaste piss att göra med introt, och att vi är av samma åsikt. Måste säga att det väl är bättre än ifjol, dock. Intron börjar väl kännas rätt så avslagna och övervärderade. Ta Mora t.ex, inte för att jag tror att dom vill ha det sådär egentligen, utan det beror väl på att dom har en introbudget på 15 spänn, men fan vad det var bra där, spelarna bara gled in på isen. Hur stilfullt som helst.

Det verkar ju gå en retro-våg genom hockey-Sverige i år, så varför inte anamma den när det gäller intron också, och inte bara dräkter och gamla NHL-spelare. Man kan ju ha släckt och såna grejer, men det går liksom att skippa allt det andra. Ta vara på publikens röstresurser i dom här sammanhangen istället. Det blir, precis som "OKW" sa, väldigt mycket innebandy av det hela. Isfacklor känns lite passé...
Kommentera