1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582010 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #440692

Sv: Var är Pasi Petriläinen?
Pasi Petriläinen har ett giltigt kontrakt med Tappara över denna säsong. Tappara och Pasi är dock inte överens just nu och det ser faktist ut som om Pasi inte skulle spela en enda match denna säsong. Han tränar som bäst med Tapparas A-juniorer.

Dispyten handlar om när Pasi skulle börja träna med laget förra säsongen. I hans kontrakt stod det att han i.o.m. en personlig klausul skulle få komma och träna med laget först i höst. Ni minns kanske att han har en sjuk far och vill spendera mer tid med familjen. Vet inte hur hans far mår nu men det har säkert med saken att göra. Tappara tog dock tillbaka sitt ord och ville ha honom med ända från våren. Det gick Pasi inte med på eftersom de hade lovat att han skulle komma med först på hösten. Till en följd av detta så är Pasi fortfarande i praktiken Tapparas spelare, men spelar inte ändå. Verkar som sagt att det blir ett sabbatsår för den gode Pasi. Pasi är inte bitter utan är relativt nöjd att han fått lite tid att renovera lägenheten och spendera tid med familjen.

Om nästa säsong säger Pasi att han har ett speciellt lag i Elitserien som han med mycket sannolikhet kommer att spela för då. Man behöver inte vara en Einstein för att räkna ut vilket lag det handlar om. Så ni kommer knappast att få se Pasi denna säsong, men om ett år situationen en helt annan.

I väntan på Pasi.
Kommentera