1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #444130

Sv: Klacken hördes dåligt i går
Selina: Det var inte jag som myntade uttrycket sittplatsjävel det är bara till att scrolla i denna tråd och läsa. Medger att jag kanske borde varit övertydlig och ha skrivit "sittplatsjävel" inom situationstecken då jag skriver det med glimten i ögat ;)

Och om du läser mina inlägg noggrant så ser du att allt jag skrivit är en generalisering. Är man dålig ska man f-n ha kritik och är man bra så skall man få veta det också. Det är min ståndpunkt och så jag blivit uppfostrad.

När det gäller säsongskorten är det ju bara fakta. Det är ju inte klacken som försvinner när Timrå förlorar och det blir ett publikbortfall på några hundra utan det är ju de på sittplats som då istället väljer att stanna hemma eller göra någonting annat. Men det har ju på sitt sätt ändå betalat sin entré och därmed är de fria att göra vad de vill. För inbetalningen är ju redan skedd.

Och så är det ju med allting. Om du inte gillar BingoLotto men köper 10/lotter i veckan för att stöjda den lokala föreningen med sedanb inte spelar är ju upp till dig. Du betalar ju för lotterna och pengarna kommer föreningen till godo.

Så länge du betalar produkten du inte utnyttjar som någon annan kanske skulle ha kunnat få - grinar inte jag. Och det är ju därför Huvudsektionen trippar fram på tå när det gäller denna målgrupp eftersom pengar finns att hämta.

Dummare än så är de inte. Marknaden styr alltid hur pass stor tillgång och efterfrågan och vilket marknadsmässigt produkterna har.

Och vad beträffar en ståplatsare och en "sittplatsjävel" (känsligt läge det där) så är det ju så att ståplatsarna gör grovjobbet på golvet som en vanlig knegare. Och de andra höjdarna intar sitt. Också bara fakta.

Sedan finns det naturligtvis folk som bryter av detta mönster. Men nu pratar jag om 5500 personer och inte 5601st.

Också bara fakta. Har hunnit bilda mig en uppfattning efter mina år på hockeyn.

Behöver man få hybris över detta?

Min fasta övertygelse är att jag en dag hamnar mitt i smeten själv och det har jag också avhandlat tidigare i mina inlägg.

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera