1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581934 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #505796

Sv: SHG-spelare på förhör
Herminator: Grabbarna har ju faktiskt talat ut genom TT och är ju djupt ångerfulla och skamsna över sitt tilltag (vilket iofs är det minsta man begära). Som sagt jag försvarar inte deras uppträdande och tillvägagångssätt, det är moraliskt helt förkastligt.

Men...

Det är som Lilja säger, det hela har fått alldeles för stora propotioner i media i förhållande till vad som egentligen skett och det har blivit en storm i ett vattenglas. Grabbarna har stängts av från allt landslagsspel resten av säsongen, det riskerar avstängning från sina respektive klubblag, det tisslas å tasslas i alla läger om skandalen och det har blivit halshuggna och avrättad utan pardon, det har fått sett sina huvuden rullandes på fat.

Någonstans måste man sätta punkt och sätta ned foten. Utredningen är ju nedlagd och det är ju inte misstänkt för något brott i dagsläget.

Jag tycker hela affären lyser igenom av oprofessionalism från samtliga håll. Grabbarna var klantiga, medierna korkade och polisväsendet oförskämda.

Alla instanser kan ta lärdom av detta för att förhindra framtida händelser av detta slag.

Men ge grabbarna en andra chans. Det har ett h-e rent utsagt ändå med att förklara sig hemmavid och sina vänner och lösa sin sociala situation.

Ge dem lugn ro, nu lägger vi locket på. Vi får ändå aldrig något svar på vad som egentligen hände den där natten och morgonen 10 februari på ett hotellrum på Scandic Park Hotel Stockholm.

Spekulationerna haglar men bara kretsen av de närmaste, åklagaren, advokaten Leif Silbersky och Polisen vet vad som hänt. Det räcker så.

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera