1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581930 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #505884

Sv: SHG-spelare på förhör
ernie eagle: Varför skulle det bli synliga skador av en våldtäckt ?
Om du var omgiven av 3 ganska bastanta killar, skulle nog du låta dom ta dig. Reptilhjärnan funkar så, kan du inte fly, eller attackera, så intar du en passiv attityd för att klara livhanken. Så är det bara.
Väldigt vanligt inom stresshantering.

Ponera att du raggar upp en tjej på krogen, hon har 2 kompisar med sig.
Du bli medbjuden hem till tjejen du raggade. När ni väl kommer dit så frågar hon om det gör nått om hennes 2 kompisar kommer in ett tag.
Det tycker du är OK, för du har ju inte räknat med att dom vill ha sex med dig alla 3 sammtidigt. Utan du räknar ju med att dom andra 2 skall dra sedan innan du kommer till skott.
Men att dom räknar med att allt är OK, bara för du menade att det var OK att dom hänger med in fram och tillbaka.
Så när ni kommer in och du sitter där med din drömprinsessa så kommer de andra 2 också och börjar kladda på dig, du tittar vädjande på ditt ragg om hjälp, men tydligen är hon införstådd i att det är alla för en som gäller.
Alternativet är att fly och illa fäkta eller hoppas de lägger av så du får din dröm prinsessa för dig själv. Snart är du överrbemannad av dessa 3 damer som utnyttjar dig för fullt och du kan inte längre komma undan.
Du törs inte rymma eller säga emot, du är ju trotts allt ganska "Packad" så du har inte så mycket att sätta emot, det är då du blir apatisk och bar spelar med för att klara dig helskinnad därifrån.
Även om du säger nej ett x antal gånger så pratar dom bort det med försök till övertalning samtidigt som dom utför övergreppet.
Men är det fortfarande inte våltäckt då ?
Kommentera