1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582214 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #517271

Sv: Kovland mot serieseger i Div 1A
Lauritzen: I mina ögon är Mattias Wiklund en patetisk kärring, har aldrig haftt någon överdriven respekt för honom och kommer aldrig att ha det heller.

Och det har inget att göra med att karln lirat i IFSH. Nej det är sättet och attityden som han frambringar som gör mig heligt förbannad. Skall man spela den sortens typ av hockey som Wiklund förespråkar, med ett tufft spel som hela tiden ligger på gränsen över det tillåtna, då skall man inte grina och springa hem till mamma så fort man får lite stryk. Delar man ut rundsmörj, då skall man fan kunna ta det också.

Synd att linjemannen stoppade Djoos från att fullkonmligen döda Mattias i Gärdehov i en träningsmatch för några år sedan mellan IFSH-BIF.

Lillgubben Mattias åkte runt i sandlådan....fö´låt kattlådan med dadda, hink och spade och retade gallfeber på Djoos i 2½ period, sedan var det slut på det roliga. Djoos såg rött och slängde handskarna.

Vilken njutning det hade vart att få se Wiklund åka ambulans till lasarettet efter all skit han levererat under årens lopp

Nej Wiklund är en av svensk hockeys största ynkryggar genom tiderna i klar paritet med Emil Kåberg, Robert Carlsson (SSK), Christoffer Norgren, Peter Öberg, Per Ledin m fl.

Take it or leave it!
Kommentera