1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581782 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #573179

Sv: Ang Zäta
Agneijska: Du jag är anställd av Mediekoncernen ST. Jobbar som tidningsbud, läser således båda tidningarna och bär dessutom ut dem. Om det bara varit vid något enstaka tillfälle som Eriksson varit först med senaste hade jag kunnat köpt ditt resonemang om att de hänger på pressläggningen.

Men det finns ju en anledning till varför ST "värvade" över Eriksson från Dagbladet. Högre lön, mer status, bättre förmåner, biträdande sportchef och ett arv i form av Tony Petterssons gamla stol.

Dagbladet var hästlängder före ST en gång i tiden på sporten och ledande på den lokala marknaden. Men så är inte fallet längre.

Sedan Eriksson fick fria händer att restaurera upp ett sjunkande skepp som tog in vatten så har kursen pekat spikrakt uppåt för storebror.

ST hade dessutom den synnerligen goda smaken att släppa in mig på redaktionen vilket inte Dagbladet gjorde.

Man blev helt enkelt för övermodiga och räknade inte med att ST skulle toppa sitt stall med skjutjärnsreportrar som Calle Jonsson, Henning Johannesson, Li´l E´strade, Mattias Eriksson, Fredrik Lindahl, Rolle Engström m fl.

Dessutom har man förmodligen två av landets vassaste bildredigerare i Stefan Nordvall och Kerstin Pettersson.

Man slår inte en sådan uppställning på fingrarna.

ST gjorde alltså en Aftonbladet. Lade in femmans växel, varvade upp i 180km/h, lade sig i omkörningsfilen och brände förbi.

Så kan det gå.

Se och lär lillebror!

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera