1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #573314

Sv: Ang Zäta
RocknRolf2: Jag känner Fredrik Söderberg och redaktionen på Dagbladet också. Och numera äger ju även Mediekoncernen Dagbladet. Men tidningarna har en ju en demokratisk anda och är opartiska i sin journalistik. Således lägger sig inte ägaren/ägarna sig i det redaktionella innehållet.

Jag tycker det är livsviktigt med 2st landsortstidningar i Sundsvall som motvikt till varandra. De sporrar bara varandra till att göra ännu bättre nyheter.

Jag konstaterade bara att ST återtagit tronen från lillebrorsan. Därmed inte sagt att det Dagbladet skriver är dåligt. Bara det att ST är snäppet vassare i dagsläget.

Det har återtagit "pole position" genom ett hårt och målmedvetet arbete som tagit många år att åstadkomma.

Visst jag kanske är partisk i denna fråga? Men till saken hör att hemma läate vi alltid Dagbladet innan jag blev tidningsbud. Jag påpekade även detta för ST-sporten och jag möttes av viss skepsis och det skruvades på en hel del huvuden och stolar åt min bekännelse.

Hjärntvättad? Njae! Jag läser det som jag tycker är bra och även ST gör mindre bra saker, men som helhet är man nr.1.

Jag skulle dock aldrig dra mej för att dela ut en känga personligen till någon journalist från den "blåa sidan" om det skriver rena nonsens-artiklar eller svävar med osanningar.

Det finns inga genvägar till framgång. Dagbladet kan fortfarande återta ledning en vacker dag.

Men de har försummat en hel del tid genom en del rockader som på sikt inte är bra för kontinuiteten.

Men jag lyckönskar lillebror!

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera