1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582199 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #574064

Sv: Finns det något hopp inför stundande elitserie?
Taurus: Skulle vara kul att veta hur du tänker ang Krykov & Manderville.
krykovs defensiv + att han kan hålla i pucken det där lilla x-tra, hans kyla, kort sagt hans spelsinne kommer att betyda mer i år än i fjol.
Elitserien blir ett par klasser sämre i år tack vare NHL. Det som saknas är ju en riktig målskytt eller två som är xtra viktig på bortamatcherna, Gunno gjorde ju en hel del matchavgörande mål på just borta is de senaste två åren. Manderville ska ju tillföra tyngd och aggressivitet samt vara bra i boxplay.
På backsidan så ser det skapligt ut. frågetecken för Kalle K och Hansson just nu men Kalle kommer nog när serien drar igång. Strålman kan bli en kandidat till årets rookie om han fortsätter som han börjat. Calle är en okänd joker för mig kan bli en positiv överraskning

Warg kan bli riktigt bra med mycket speltid och är äntligen vältränad

Målvaktssidan är väl den mest osäkra f.n. Oksa är bättre än Asplund men frågan är om han är tillräckligt bra.... Från finskt håll har jag hört att han är en "rätt så bra målvakt" med finska mått mätt alltså..

Sen så måste spelet framför motståndarnas kasse bli bättre - Returer!!!

Att det går tungt just nu - Krykov, Manderville, Robban & Nilsson borta - tar jag faktiskt med ro - än så länge... Inväntar fler Nyförvärv samt hoppas att Gunno är tillbaka i oktober(samtidigt som jag hoppas han lyckas over there....)

FORZA TIK - Elitserien om 16 dagar
Kommentera