1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582162 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #580755

Sv: Ang Nordgren
Aftonbladet verkar leva i en egen värld, eller åtminstone i en egen tidszon. AB´s bloggare på hockeyfronten, Tomas Ros, är ytterligare en i raden av s.k journalister i den tidningen som verkar leva någon helt annanstans än här och nu.

Jag hämtar följande citat från igår, i den här tråden, angående Niklas Nordgrens såhär långt väldigt positiva insats på lägret med Carolina:

""– Niklas har gjort mycket bra ifrån sig, säger Rutherford till ST.
– Han har anpassat väldigt väl till den mindre rinken, spelar aggressivt och åker mycket skridskor.

Avslutningsvis:

"När det gäller det definitiva beskedet om det blir NHL eller inte för Nordgren dröjer svaret.
– Vi bestämmer oss förmodligen den tredje oktober. Niklas kommer vara ett av de namnen som det blir allra svårast att besluta om, säger Rutherford."

Här är ett citat från Tomas Ros hockeyblogg:

"Niklas Nordgren (7.42) fick över två minuter i powerplay utan att göra ett poäng. Nordgren har det tungt i Carolina."

Visst, det som kan fälla Niklas i slutändan är väl att han inte producerat som det var tänkt, kanske. Nu vet jag inte vilka förväntningar man har på honom där borta, men ett eller annat mål eller assist under campen är nog knappast en nackdel om det skulle stå och väga mellan säg två spelare i slutet. Men Niklas Nordgren har det knappast tungt i Carolina. Han har nog gjort ett lite väl bra intryck på Carolinas GM för att man som Timråit iaf ska känna ett litet hopp att få återse honom i TIK-tröjan..

Kommentera