1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #582759

Sv: Hemsidan...
Kul initiativ med ny design av hemsida. Måste dock tyvärr hålla med diverse tidigare talare om att den ger ett rörigt intryck, till stor del p.g.a. all blinkande reklam på sidan. Förstår att reklamen har sitt syfte men hade kanske kunnat presenterats på ett snyggare sätt samt minskat på gif-animationer.

Toppgrafiken är rätt schysst och den blå bakgrundsfärgen har jag inga problem med (vilket vissa andra haft). Personligen hade jag gärna sett att länkarna som finns i dropdown-menyn öppnades i nytt fönster (som de "vanliga" länkarna gör) eftersom jag känner mig mest hemma med det.

Vidare så är t.ex. spelarpresentationerna inget vidare sexig för tillfället. Förhoppningsvis arbetar ni på det.

Som nämnts tidigare känns sidan rätt tungladdad trots adsl-uppkoppling och det är ju ännu värre för de med "snigelmodem". Något att ta i beaktning kanske.

Hade också gärna sett en direktlänk till ett diskussionsforum, lämpligtvis då Hockeysnack trots att det är tikare.se:s officiella gästbok. Tycker det ska finnas i anknytning till klubben.

Det viktigaste är dock som alltid att sidan hålls uppdaterad + att det gärna serveras matnyttiga nyheter, krönikor, spelarintervjuer m.m. så att det hela tiden finns "liv" i sidan. Mycket viktigt!

Det var några tankar så här i förbifarten...
Kommentera