1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582984 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #586736

Sv: Ang. Timrås skrala öppning
RocknRolf2 & Sune:

Så här ligger det till. Jag som supporter är oerhört nöjd med Timrå IK's framsteg och framgångar de senaste åren. Dessa framsteg och framgångar beror så klart på en proffsig organisation och ledning (bl.a. Janne Söderström, Kent Norberg och Kent Johansson). Timrås filosofi har varit att handplocka oetablerade (roll)spelare och sedan få dom att växa. Detta har man lyckats med!
I och med att man värvat förhållandevis billigt så har man ALDRIG heller satt ekonomin på spel. Det är viktigt!
Till denna säsong tappade man en hel del spelare (vilket lag gjorde inte det?), man värvade några medelmåttiga elitseriespelare samt några unga, lovande spelare. Så klart hoppades man att någon av dessa skulle blomma ut och det är inte försent än...
Att man sedan valde att inte satsa på några riktiga stjärnor kan fortfarande visa sig vara både rätt och fel. Jag förstår att man ville ge detta laget en chans först och dessutom då ligga bra till rent ekonomiskt.
Ekonomin är det viktigaste! Även för oss supportrar!
Nu ser man att det trots allt fattas målgörare och kommer så klart att också värva någon/några sådana. Det är dock inte det lättaste att hitta, man får INTE förhasta sig och ta förste bäste spelare (som man sedan märker inte tillför någonting). Nubben jobbar säkert som alltid lugnt och sansat utan att äventyra budgeten. För eller senare blir det napp!

Med er, RocknRolf2 & Sune och Sune i ledningen är jag rädd för att Timrå skulle ha stått på ruinens brant för länge sedan.
Jag ville INTE att Timrå ska bli ett nytt Björklöven med ständiga ekonomiska bekymmer och konkurshot!

Man kommer att få ordning på detta!
Kommentera