1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #587228

Sv: Ang. ev. nyförvärv
JimmyH: Förstår inte alls ditt resonemang överhuvudtaget faktiskt.

Är det verkligen så klokt att riskera så mkt för så lite? Isf är jag väldigt glad över att du inte är sportchef i Timrå IK.

Det är ju såsom en lagmaskin och genom ett kollektivt tänkande som vi rönt framgångar de senaste åren. The Big Red Machine.

Skall vi helt plötsligt frångå den principen? Du får gärna kalla mig pragmatiker om du så vill. Men jag hävdar att man måste ta i beakting samtliga delar i en konstruktion för att den inte skall fallera och rämna.

Sen när blev plötsligt en individ viktigare än hela laget och föreningen?

Visst har vi haft nyckelspelare genom åren, men i de flesta fallen har vi kunnat sortera in dem under laglojala spelare som inte sätter sig själva i centrum utan helhjärtat uppoffrar sig för laget.

Jag skulle inte bry mig om karln vor buddhist eller gick omkring i kvinnokläder eller hade någon annan form av böjelse.

Men när det indirekt påverkar moralen och lojaliteten hos de övriga killarna, när en sk stjärnspelare skall styra saker och ting med järnhand, diktera villkoren och per automatik lägga sig i laguttagningarna och ifrågasätta ledarskapet och tränarnas filosofi och föreningens ideologi vid förluster och i motgångarnas svåra stunder, så väljer jag hellre den enkla vägen att avstå!

Jag vill inte ha någon jävla dokusåpa i Timrå! Intrigerna klarar parkbänken i Vivsta och gubbarna vid Domustrappan av att skapa själva.

Amen.
Kommentera