1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581151 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #588369

Sv: Varför har klubbmärket försvunnit från hemsidan?
Kerstin_k: Jag befarar det värsta ja! Att man tagit bort tallarna för gott (allt i enlighet med deras planering).

Det här med tallarna var bara en fas i en övergångsperiod som skulle tunnas ut för att lugna Timråsupportrarna. Timrå IK kör fullständigt över oss i precis tamefan allting. Det är beklämmande att se hur de "misshandlar" supportrarnas viljor.

Man har tagit fram en t-shirt för att vi skall bli "nöjda". Man gör soom matbutikerna, i deras fall smyghöjer man priset på varorna (vilket iofs Timrå IK också gör) men vad jag än mer tänkte på var att inför någonting för att se helt plocka bort i tron att vi supportrar skall vara så euforiska över den moraliska seger vi tror oss har kammat hem och på så vis inget kommer märka när tallarna städas bort och ner i sopkorgen.

De är alldeles för vidskepliga de som jobbar på kansliet och sedan tror det att vi på ståplatsläktaren är dumma i huvudet och viftar bara bort våra argument som rent nonsens.

Det är verkningslöst skitsnack det Thomas Johansson säger om att vi supportrar är livsviktiga ifall det inte blir en omedelbar förändring på den här punkten.

Det är trots allt vi rättrogna som betalar för att se laget spela hemma i E.ON Arena, då är de det minsta man kan förvänta sig - RESPEKT!

Jag blir heligt förbannad över den smutkastningskampanj Timrå IK bedriver mot Supportrarna.

Timrå IK ställer krav på oss som supportar laget hur vi skall vara och på vilket sätt vi bör representera föreningen, då förväntar jag mig också att Timrå IK tar sitt ansvar i den deal som uytlovats och som framtagits på årsmötet.

Nu får det vara slut på dumheterna och falskspelet. Vi är inte blinda och ser och hör allt som händer och sker!

SKÄRPNING!

Raka rör nu och lägg korten på bordet - TIMRÅ IK!

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera