1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #598434

Sv: Matchtråd Alfredshem - TIK
Min syn på matchen igår... det var lite oläsligt med mitt Wap-inlägg igår så nu får ni en ny chans... ;)

Jag tycker det var lite väl hårt att skylla alla mål på Oksa. 1:a kommer han lite snett och lämnar en fin lucka men Modospelaren fick en fin yta att Åka i och skjuta på. Stora missen görs i sarghörnet.
Mål 2 är det samarbetet mellan Nilsson och kosken som brister. Någon av dem måste ta första stolpen medan Calle bevakar köksvägen. Svårt för Oksa.
3:e målet blir boxen för liten och Modo där komma in på mål, ändå får modoiten slå in pucken mitt i boxen.
4:e målet signerar vi Sanny. Först passar han en stillastående tikare med 2 modoiter i ryggen. Sen passade han bakom ryggen så pucken tappades.

Utom första, som inte heller det var ett större misstag, kan inte jag skylla något mål på Oksa. Det är vårat eget spel som inte fungerar. Uppspelen är slarviga, inte ens allsvensk klass. Antingen hamnar pucken bakom spelaren eller på en modoit. Ganska ofta har vi till och med vända om, titta inte och skicka på chans uppspel.
Innan 2-0 är det alldeles för lätt att hitta av fria spelare framför våran blå. Det var väldigt likt 1:a mot hv. Dessutom är det för många som bara petar i försvarszon. Tror Modo vann 80 % av närkamperna. Slutligen måste vi sätta chanserna vi faktiskt skapar. Maken till ineffektivitet har man sällan sett.

Avslutar med att kommentera domaren. Vilket spån Lahti är... Den sista tik utvisningen är visserligen enda som var tveksam. Men att han missade nästan alla Modo utvisningar. Jag hittade 4 solklara Modoutvisningar. Bland annat var det en solklar utvisning innan den Timråutvisning som resulterade till 3-1 för Modo.
Men vi får bryta ihop och komma igen.
Kommentera