1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582162 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #609580

Sv: Building the perfect beast
RocknRolf2:

Du skrev:
"Visst det fanns inte hav av bra namn redan tidigt på försäsongen, men visst fanns det spelare, det finns ju fler ligor än värvningarna i Elitserien. Titta på värvningarna i Finland, Tyskland mm så hittar du nog namn. Även om man inte hade värvat något tyngre namn så borde det varit möjligt att hitta aningen mer etablerade spelare än överskottet från en konkurrerande klubb eller föredettingar från blåbärsligor. Det står jag fast vid."

Ge mig namn på fem spelare som vi realistiskt kunnat värva. Kalle Sahlstedt räknas inte då han defenitivt är en spelare på nedgång om någon.

Vad gäller Horava så värvades han på grund av hans starka anknytning till MoDo och vad gäller Pavlikovsky så hade nog tränare Lückner en hel del. Pengar gör inte allt, MoDo har för övrigt även namnkunniga spelare som Timander, Svartvadet och Salomonsson men ändå ligger de bara en målskillnad bättre än oss.

Visst är Nubben inte perfekt i sina värvningar men frågan är om det finns någon i Elitserien som sköter sitt jobb bättre om vi kollar bland lagen som ligger på samma nivå ekonomiskt?

Som Birger säger så blir man nästan tårögd då man ser hur laget sliter som de gjorde igår, så länge den inställningen består når vi nog minst lika långt som de stjärnspäckade laget förra säsongen gjorde, dvs kvartsfinal.
Kommentera