1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #621775

Sv: Kenta: Våga satsa på våra juniorer
ernie eagle: Det verkar som du tyckte det vara kul att snacka med Niclas, har inte det förblindat dig? Niclas verkar charmat dig, men även media och en massa TV-tittare. Men är inte det pg hans pojk-fräcka stil i det annars grå media stallet? För du kan väl inte mena allvar om det är ishockey du syftar på när du säger att han "inte rädd för att testa nya grepp."? Han står ju för en konservativ betong hockey. Fart och fysik är ju inget nytt, dumpa och jaga, traditionellt spel med hårt jobb och stora defensivkrav på t.ex. centern. Det är ju dödgrävar hockey som sverige stått för i 15år!!! Framgångrikt i ladslaget en tid men inte är det nyskapade.

Nej jag vill absolut inte se Niclas i TIK båset. Fungerar det bra för Micke kan han få ta över när Kenta vill lämna TIK. Hitta istället ett bra komliment som är bra. Just nu är jag mycket nöjd med Lill-Kenta och vill inte se ett skifte ännu.

Nä, fy för Pirro, Bäckman och Wikegårds defensiv inriktade hockey det är inget jag tror passar med den spelkultur som verkar rotat sig i Timrå. För att använda en av dessa tränares ord så ser jag att Timrå fortsätter att spela "Kalle-Anka hockey" med vilja att skapa något.

Låt Niclas stanna i media istället han verkar glädja många med sina "tuffa och orädda" uttalanden.
Kommentera