1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #653515

Sv: Tack o adjö!
RocknRolf2: Du har en gynnsam sits i din iver att underblåsa desperation. Det går dåligt, alla är dåliga, någon måste ta ansvar, skandal att ingen annan än jag kunde förutse detta, helt utan erfarenhet är jag bättre än alla andra på att se vad truppen behöver och jag vet att pengar finns.

Det kan vara läge att inse att du troligen inte har sådan insyn att du kan yttra dig på det sätt som du gör.

------------------

Det kanske vidare är läge att förstå att en värvning inte är en del värvning om en spelare misslyckas. Dessutom och framförallt borde du tänka på att det idag inte finns en enda spelare i TIK som ligger på sin normala kapacitet. Du skriver som om du har insikt i elitserieföreningarnas värvningssituation. Klart är att du inte har det... Frågan är för övrigt om du har glömt bort Nubbens goda arbete med att plocka toppspelare tidigare.

Du påstår att nyförvärven presterar på sin normala nivå. Jag orkar bara med ett exempel på att du har fel - Jag har sett Wennerberg ända sedan tiden i Vilhelmina och jag kan lova att han har fler växlar. Den värvningen jublade jag åt länge.

När ska du inse att vi tappade Hagos, Nordgren och Jonte precis innan säsongen började. När det gäller klubbens hantering av Jontes situation är jag stolt över att vi har en sportchef som månar om människor. Just den aktuella affären gav Timrå ett mkt gott rykte i hockeysverige. Spelare trivs i Timrå och det är till stor del Nubbens förtjänst.

Du ska slutligen också komma ihåg att vårt mål är slutspel och det är klart inom räckhåll.

Du är en skam för oss andra supportrar! Du är fartblind, vrålar i fel läge och beter dig extremt uppviglande och tendentiöst.
Kommentera