1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #675610

Sv: Linköpings HC-Timrå IK 06-02-06
Här har TIK världens chans att gå till slutspel. Har spelat bra dom senaste matcherna har visat vilja o inställning. En match kvar innan 2 veckorsvila. Borta mot ett LHC som inte borde ha lika bra inställning som vårat lag. Motivation slår klass heter det ju ( bra exempel är Mora, Brynäs).

Man var riktigt laddad inför denna match. Hade full fokusering framför teven.

Första chocken:

Kenta har ändrat om i kedjorna! Ibland har jag väldigt svårt att förstå Kentas coachning. Här har kedjan med Rosa, Regin, Jantunen spelat bra. Även kedjan med Manderville, Nielsen, Hallin fungerat bra i dom senaste matcherna. Då ändrar han om när han inte behöver ändra!
Men när det såg som sämst ut inför tredje perioden orkar han inte ens slänga in Blake Sloan, som kunnat ha kommit in med lite fart i alla fall. Blake Sloan är kass jag vet, men hans inställning är det inget fel på.
Har herr Johansson hört talats om att det finns någonting som heter timeout? Eller tror han att det är programmet på tv4 som menas? Bedrövligt.

Andra chocken:

Var är inställningen??? Bedrövligt att se. I en match man har allt att vinna går man ut o gör... ingenting! Dom som visade mest var Rosa o Jantunen.
(Rosa gör förövrigt en kanonmatch igår) Vad höll resten på med? Drömde dom sig bort till ledigheten? Sedan vill jag inte se spelare som totalt är under isen(warg) stå o skratta i en intervju mellan 2:a o 3:e perioden.
Slog över till Frö-BIF matchen. Där stod Månsson o sa: "att det här j-vlar ska vi vinna" känner ni skillnaden för inställningen till sin uppgift.

TIK vek ner sig riktigt pinsamt igår.


Nu skiter vi i slutspel o fokuserar på nästa säsong.
Kommentera