1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #793333

Sv: Skadeskjutna röda örnar vs vingklippta röda hökar
Har medvetet hållit tyst eftersom jag inte var på matchen igår. Ett par argumentationsmässiga reflektioner dock: tycker Huges förslag var klockrent. Om spelarna vill demonstrera missnöje mot vissa på läktarna borde dom, nästa gång, uppmana alla som inte buat lämna hallen så att spelarna därefter kan lämna isen utan att tacka de buare som sitter kvar.

Samma sak omvänt: om Timrå spelar apkasst och i ren nonchalans och uppenbar bakfylla glider runt och slänger puckar i eget mål bör publiken, innan man buar, be de spelare som ligger på normal nivå lämna hallen innan missnöjet demonstreras.

I övrigt känner jag stor sympati för Skarins resonemang. Fan, det är ju Timrå vi snackar om. Engagerade supportrar, engagerade spelare med - uppenbart - jävligt stort hjärta för laget. Måhända att man är lite känsligare då, från båda håll.
Och utan att bedöma spelarnas agerande - om det var så att dom upplevde att det buades åt dom trots att dom försökt, varit skadedrabbade jävligt länge, slitna och trots allt vänder matchen och fortsatt är i serieledning - kan det månne finnas någon möjlighet till förståelse och gruppkram?
Kommentera