1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #795097

Sv: Förslag på värvningar till Jul
Ambroo: Vi behöver en bra back + 2 forwards varav en riktig spets, målskytt som t ex Pavel Rosa eller varför inte Gunno nu när han snart ska bli farsa och allting så borde väl det ligga nära till hands att återvända till TIK av sociala skäl om inte annat.

En back som skulle passa bra är som sagts tidigare Mikko Lehtonen, se länk, som skickats till farmarligan av Nashville.

Backspelet som var så stabilt före Karjala Cup ser mer och mer darrigt ut, samt att försvarsspelet i allmänhet ser lojt ut sett över alla femmor vilket kan bero på soppatorsk både mentalt och fysiskt.
Uppehållet kommer lägligt hoppas bara att det finns utrymme för bra träning och inte bara återhämtning/rehab samt att ev nyförvärv kan komma in i laget på ett bra sätt.

Övriga lag börjar fylla på sina redan relativt intakta trupper medan Timrås trupp ser allt tunnare ut för varje dag som går. Det är det som oroar mig mest i dagsläget. Topp fyra lagen i ES har otroligt bra bredd i trupperna just nu med undantag för Timrå då. Med tanke på detta så är det väldigt bra gjort att fortfarande vara i toppen av ES. Frågan är bara hur länge och vad betyder alla dessa skador när slutspelet drar i gång för de som redan gör ett jättejobb genom att match efter match spela med lite folk?

ALLA TILL E-ON i MORGON - NU BEHÖVS VÅRAT STÖD VERKLIGEN!!!
Kommentera