1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582369 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #811328

Sv: Agera Nubben?
TD: Tja, Nubben kommer nog vilja få besked angående Strålmans framtid så snart som möjligt. Det är ju liksom en smula intressant om lagets försteback stannar eller ej. Kontrakt, visst men: det är inte där skon klämmer primärt.

Anar en viss, aningens ofräsch, Jonte-antipati. Är det fortfarande den jättejättehemska anti-buandet-markeringen som sitter i? Nog fan trampar han tungt vatten därute, men på vissa låter det som att han är en bortskämd diva som bara vill glida runt och få gratismål till en så hög lön som möjligt. Dvs precis ett sånt beteende som kännetecknat hela hans väsen och historia som hockeyspelare. Verkligen.

Tycker i allmänhet att den här sidan håller en rätt trist klass för närvarande. Och ja - det innefattar även undertecknad. De flesta av de skribenter som tidigare underhöll med sina inlägg är försvunna, ersatta av oneliners-fenomen ('fan vad svedberg är sämst, BORT!!1'). Den genomsnittliga tiden för att författa ett inlägg är, vadå? 14 sekunder?
Skulle önska en kollektiv uppryckning. Gärna på temat: skriv inte enbart vad du själv vill få ur dig, utan även vad andra kan tänkas läsa.
Eller är jag helt ute och cyklar, vännerna mina?
Kommentera