Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #812783

Sv: SAIK-TIK 070109
Nog saknades Regin. Intet ont om Carlsson, för att gå från tre minuters speltid i förra matchen till ett vik på centerplats gjorde han det jävligt bra. Även om han nog borde ha valt ett annat beslut vid 2-3 målet än att hänga med klungan ner bakom mål.

I övrigt som konstaterats tidigare: skitmatch. Impad av Schellets forechecking de två första perioderna. Mindre impad av deras härliga missar bakåt. Klara vibbar från Timrå förra säsongen.

Börjar bli jävligt svag för Ryno. Han har den där star-qualityn som gör att man får lite extra puls när han har pucken i anfallszon. Förbannat synd att han inte signade inför den här säsongen. Med en skadefri, rejäl timråträning skulle han bli riktigt jävla grym nästa säsong.

Backlund börjar se ut som Backlund igen. För två veckor sedan hade Timrå torskat med 3-5. Kände mig helt lugn när backarna laddade i päpä.

Finns inget skönare än skitsegrar när man behöver poängen. Hockey är en härlig sport!