1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #818892

Sv: Vem leder Timrå nästa år tro ?
DJ Hemp: Låter ganska spännande med Challe och Nygårds.Hoppas att det inte bara blir någon gammal räv som varit i 3-4 (eller mer) klubbar innan.Jag hade gärna sett Uffe D/Calle J (Canal + Calle) som nästa års tränare.
Varför . ? jo mycket kunnande,mycke erfarenhet (som spelare då,)troligen en kraftfull anfallshockey med smart försvars spel.(Calle backar,Uffe forwards.Ett grymt kontakt nät skulle Timrå då få i form av Nubben/Calle och Uffe.Och sist men inte minst ett helt nytt tränar par !!!!!! Inte någon Osten,eller Mårts,eller Boork,eller Lillis eller någon annan välkänd profil.
Skulle nu inte detta gå så är min önskan att Hockey oraklet Wikegård kan förenas med sina gamla favoriter i form av Timrås fans. Jag tror att det finns en känsla i Wikegårds hockey hjärta att träna Timrå , Varför ??? jag vet faktiskt inte,men känslan är så att den typ av hockey som Timrå vill spela tilltalar ABSOLUT Wikegård,och framförallt draget kring hockeyn,(det är ju något som han kritiserat Dif för,och sist men absolut inte minst att Timrå verkligen har chans att gå hela vägen med det materialet dom förfogar över nästa år .Dom kan absolut även gå hela vägen i år , men jag tror att det blir problem.

Några hockey tankar från 0-8 omr.
/Matte
Kommentera