1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #818938

Sv: Vem leder Timrå nästa år tro ?
Ja, även om tråden kanske bara borde handla om just tränarfrågan så visst, varför inte...

snacket går ju mycket om vilka lirare som förjer med i Kenta's flytt, vilka vi i så fall tappar o.s.v. ...snälla nå'n...

Titta på de kontrakterade material som redan är klart inför kommande säsong. Minns för guds skull tillbaks på den del av hösten då Timrå IK spelade skjortan av vilken motståndare som helst, då pressen beskrev framfarten på isen som något som inte bevittnats sedan Sovjet's glansdagar, något som för övrigt inte har eller ej heller i år troligtvis kommer att tillskrivas något annat Elitserielag. Grabbarna skall ha en GIGANTISK eloge för uppvisningen som åtminstånde fått mig att rysa där jag satt.

Nu har ju Timrå IK drabbats av skador av ett sällan skådat slag och har någon lyckats tillfriskna så har oturen envist grinat vidare i form av nya skador men, allt har ett slut och även skadorna.

Kenta Johansson skall även han ha STOR ära över det Timrå IK som han byggt upp under sin tid här.
Dock skall jag nu kanske idiotförklara mig själv i vissas ögon genom att nu säga nedanstående,

Jag tror med bestämdhet att nya tränarfigurer kan väcka ett minst lika stort framgångsresultat som våra nuvarande tränare gör och personligen hade jag istället varit livrädd om det var "nubben" som skulle bytas.
Jag hävdar fortsättningsvis med en dåres envishet att en spelare ej skulle följa efter en tränare utan att dessa istället tittar på samt dras till lag som så att säga går/gått bra vilket gör att timrås okontrakterade nog gärna stannar om de får trots bud från andra klubbar. (något sånär liknande dagens bud)

Visst är jag partisk men nog är det märkligt att man aldrig hört något om den där familjära stämningen som spelare kan beskriva att Timrå IK har någon annan stans ifrån.

Tror samt hoppas på ett riktigt rafflande slutspel där Timrå IK kommer att gå riktigt långt (kanske till och mot ett Guld) och jag oroas inte ett dugg inför nästa säsong eftersom jag tror att "man vill vara med där det händer"

banala tankegångar eller inte,

"talesmannen" lämnar över ordet...
Kommentera