1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #825666

Sv: Uselt Timrå, pinsamt Kenta!
Angående matchen i lördags mot SAIK. Det kan ju vara så här att alla matcher inte är väl spelade då Elitserien har utökats till 55 matcher. Det är bara att kolla på NHL. Det kan vara riktig dåliga matcher som visas på C+.

Matchen mot AIK var inte väl spelad. man kan inte kräva att varje match ska vara på topp. Däremot måste man få kräva att spelare o ledare tar sitt förbannade ansvar ute på banan!


12 skott på en hel match, är för mig ofattbart. Ännu mera ofattbart är kentas coachning som icke existerar. Det är det jag alltid sagt. Kenta är en bra tränare men en värdelös coach.

Hur kan man missa att ta en timout när man får powerplay med några minuter kvar?, man låter spelarna som varit inne i 1 minut redan få fortsätta direkt. Även fast man har gått igen om vad man ska göra i PP så måste man kunna vila upp dom bästa inför ett så viktigt powerplay!

Så uselt, men ännu uslare är ett 5-3 spel där man inte skapar ett skott!

Jag hoppas jag slipper bua efter matchen ikväll som jag gjorde i lördags, för det var befogat. Fattar inte hur man kan stå o applådera en värdelös insats. Spelarna bör skämmas! Nu så kommer det bli lite folk ikväll också pga av detta haveri.

Man behöver inte bua undermatchen så länge det finns chans till poäng. Men publiken måste få visa missnöja när man betalar biljetter för pissmatcher. Hur ska annars spelarna lära sig, att det inte är acceptabelt att åka in till en match med dålig inställning?
, annar
Nä, ikväll vill jag se vilja o j-vlar anammas är det något fel på laget.
Kommentera