1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581369 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #862005

Sv: Katarina möter...
Jag kan bara hålla med föregående talare. Tack för en helt fantastisk intervju! När man läser vad som står så förstår man ju på vilket oerhört positivt sätt som Kenta har kunnat påverka spelarna i laget under de här fem säsongerna. Att Kenta var en genomsympatiskt person, det visste man redan om. Intervjun förstärker bara den känslan. Kul också att läsa om hans syn på Henrik Zetterberg under främst lockoutsäsongen:

"Zäta var helt underbar att se. Det var nog många som lärde sig att sätta laget först av titta på honom."

"...Annars var det just att se Zäta spela. Nu börjar han bli erkänd där borta men han var riktigt bra redan innan det. Han satte laget först och kunde påverka hela spelet själv. Han var fantastisk!"

"...Jag spelade i samma kedja som Sundin när han var yngre, året innan han gick över till NHL och Zäta är en mer komplett spelare än både honom och Foppa idag anser jag. Zäta sätter alltid laget främst på ett fantastiskt sätt, jag försökte alltid göra likadant som spelare även om ju jag var på en lägre nivå än honom såklart."

Tack Kenta för dina fem säsonger! Jag dyrkar dig för det jobb du gjort med Timrå för att etablera laget i elitserien på riktigt allvar.
All lycka till i framtiden!
Kommentera