1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581770 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #907486

Sv: Hockeyligan tar död på läktarkulturen!
Hej alla brukar mest läsa på hockeysnack men känner att nu måste jag skriva mitt första inlägg. Är personligen inte en flitig besökare på Timrås matcher men det blir väl ca 5-8 matcher per år och då är "klacken" den största bidragen till stämningen i hallen, antar att det är så i dom flesta ishockey arenor i Sverige. Så var för kan ni inte ha en manifestation mot hockeyligan tillsammans med övriga supporter klubbar den första perioden i årets Elitserie, genom att helt enkelt bara vara tyst. Har för mig att vissa supporter klubbar inom fotbollen har gjort så. Kan ju kanske bli lite svårt att vara helt tyst för man vill ju ändå skrika vid målchans eller utvisning osv. Men hur kul för resten av publiken är det om det är tyst ifrån klacken, och borde inte det vara ett sätt att få lite press på hockeyligan, för att tillåta era flaggor?

Sedan är det ju en tolkningsfråga också, saxat ifrån hockeyligans sida:
"Billigare plastmaterial är alltså förbjudet att använda i större skala"
Vad är större skala?

Nytt citat:
"När det gäller övriga arrangemang så som exempelvis tvåpinnsflaggor och banderoller har ingen förändring gjorts i reglerna."
Hur stor kan man göra en banderoll? ;)


Stå på er och hoppas ni lyckas lika bra i år som alla andra år med era TIFOn, även om vi lever i extrembeskyddar landet Sverige.
Kommentera