1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #938298

Sv: Silly season 08/09
Ja alla dessa rykten, usch men det är klart att det blir rykten kring Riku Hahl och Timo Pärssinen, då deras kontrakt går ut samt att de tillhör våran fruktade första femma.

Regin har man varit iställd på att han försvinner, men om han gör det så lär det vara till NHL han beger sig.

Johan Andersson har sin bror Erik kvar i ytterliggare en säsong så honom borde man kunna lyckas att hålla kvar i laget. Dessutom när man nu även verkar vara intresserad av deras tredje broder Oscar så klart att vi ska ha en Andersson kedja nästa år.

Riku Hahl är den kugge som jag tycker man måste jobba hårdast på, Pärssinen är grym men Hahl är bättre dels för att han är center.

Den där von arx har vait uppe på tapet ett fler tal gånger kommer han nångång eller? Han kan bog bli en värdig ersättare till Regin.

Men som nubben säger att han är orolig, gör mej bara glad för då kommer han verkligen jobba för att behålla de som skall behållas i Timrå.

Sedan att ha Päjärvi och Lander i en fjärde kedja med en annan lovande junior center skulle ju inte jag må dåligt av.

Som sagt vi lär inte kunna behålla alla pga ekonomi men kontraktera lite junisar för en 4 kedja och lägg mer pengar till en första andra lina.

För nästa års tredje lina är ju redan kontrakterad

Hynning E andersson Axelsson

Vi har ju dessutom Pyörälä, Jonte, Tenkrat som skall vara kuggar i första och andra linan. så lägg stora summor på tre spelare sedan bygg en junis formation som 4 så vi kan få stommen av egna produkter. ska vi få en sådan framöver måste vi ju planera bygget efter det också.
Kommentera