1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577975 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #974321

Sv: Timrå IK-Södertälje SK 2008-01-28
Mappe: Ove Öst heter tipparen i fråga och hans hockeykunskaper bör ifrågasättas, det håller jag med om.

Annars tänkte jag bara leverera en någorlunda sansad analys av resultaten so far för TIK, detta efter en natts orolig sömn. Gårdagens förlust var skämmig så mkt är klart. Men på det stora hela levererar TIK ungefär vad man kan förvänta sig den här säsongen. Vi är knappast de enda supportrarna som sliter vårt hår i bristen på jämnhet hos favoritlaget. INGET lag efter HV kan uppvisa någon längre period av uppgång frånsett Modo men då har de även haft längre perioder då det gått riktigt tungt.

LHC varvar toppinsatser med bottennapp, FBK likaså. Frölunda ska vi inte tala om, där hänger krisstämpeln fortfarande kvar. Nä, det är som sagt bara HV som maler på och känns riktigt homogena. Deras stora problem i ett slutspel blir att de ännu inte under säsongen fått känna på nåt stålbad, härdats genom tunga bakslag. Helt seriöst tror jag det är vad som möjligtvis kan bli deras fall. Det är väldigt speciellt att möta samma lag i en matchserie på 7 och hamnar HV i ett tvåmatchers-underläge då tror jag att det kan gå rätt fort att få respass.

För TIK:s del gäller det att framförallt Backe prickar storformen och spikar igen, blir den matchvinnare som krävs av en målvakt i ett lag som vill vinna mästerskap.
Kommentera