1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581717 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #998072

Sv: Tävlingen
JimmyH:
...och nu kanske någon undrar: vad skulle Mittnytt ha gjort istället då, grin-Olle?

Det vete f-n, men jag hade hellre sett någon form av tävling som KRÄVER EN ANING INTELLIGENS OCH KUNSKAPER, kanske någon 10-minutersvariant av "På spåret". Det skulle vara kul att se hur MoDos och Timrås supportrar chockade omvärlden t ex genom att veta vad huvudstaden i Pakistan heter, kokpunkten för etylalkohol, eller utan att tveka beskriva hur en sodapanna fungerar. Nåja, nu behöver inte frågorna ligga på nobelprisnivå, men jag tror ni förstår min poäng.

Hmm, blev komplicerat det där, men vem vet, det kanske skulle kunna bli ett trivsamt litet program? Vilka i Timrå eller MoDo skulle inte bara älska att få bekräftat att de har mer begåvade supportrar än den andra klubben?

Skitsamma, känns som du och jag är inne på samma spår, Jimmy: Tycker självklart man ska ställa upp i teve och radio, men inte utan att fundera på vad de är ute efter. Och framförallt, vad man själv är ute efter:

Är jag med för att jag tror att det blir bra publicitet för mitt lag och min supporterklubb - eller mest för att jag hoppas få synas i teve?
Kommentera