Tre Kronor

17287 inlägg · 806 ämnen

FOPPA SPELKLAR!!!

679361 · » Till forumet


Sv: FOPPA SPELKLAR!!!
El Aka Ali: Jag köper inte alls det där snacket. Det bästa måste väl ändå vara att koncentrera sig på spelet efter att man åkt på en ful grej. Ger man igen riskerar man ju att själv åka ut på utvisning?

Däremot inte sagt att man ska bli arg då en sådan grej händer, det bästa är ju att svetsa sig samman och öka sin arbetsmoral för att slå de där jävla laget man möter.

Men att sikta på en hämdaktion? Nej nej. Klart det händer i NHL och det gör det överallt. Fråga Todd Bertuzzi om han tyckte det var rätt i efterhand att ge igen på Steve Moore? Hur hjälpte det Vancouver?
Kommentera

Sv: FOPPA SPELKLAR!!!
JimmyH: Även om en domare inte vågar stå upp och bestraffa på ett just sätt (det skulle ha varit 5 min + matchstraff) så måste spelarna i laget gå ut och visa att det här accepterar vi inte. Lämpligast då att ge nämnde Niedermayer en omgång så att han inte spelar något mer. Är du någorlunda insatt så vet du att det är fullt möjligt men lika osporstligt som det Niedermayer gjorde. Dessutom som kompensation bör man ge en annan kanadick samma omgång för att Kanadickerna skall förstå att chicken-laget står upp bra och inte viker ner sig. Om du inte visste om detta så kan jag säga att detta händer då och då i NHL.
Kommentera

Sv: FOPPA SPELKLAR!!!
JimmyH: Tydligen frågetecken på Zäta i eftermiddag så kanske går Foppa in i den formationen.....
Kommentera

Sv: FOPPA SPELKLAR!!!
Frella: Men nu kom ju Foppa in, då blir det lite nya vyer även om han idag bara matchas in lugnt i fjärde kedjan.

Klart Bengan ska fortsätta på sin linje mer än i en riktig match. Men som han sa i studion så är det viktigaste i början att alla få känna på detta och sedan kommer man toppa mer längre fram.
Kommentera

Sv: FOPPA SPELKLAR!!!
JimmyH: Vad hände med att ge de tänkta formationerna chansen? Även om du litar på honom så vill du ju helst se något helt annat =)

Aja, Foppa verkar ta en ytterplats bredvid Påhlsson och Pebben idag iaf.
Kommentera

Sv: FOPPA SPELKLAR!!!
El Aka Ali: Niedermayers tackling var väl mest en domarmiss snarare än att vi vek ner oss. Nu ska det vara nolltolerans och då får vi hoppas att det blir utvisningar på sådana påhopp och att vi har ett bra powerplay.

Hämdaktioner har en tendens att drabba oss själva mer än att lyfta oss. I Hockey ska man klara av att ta stryk, resa sig och låta spelet tala. Det är i alla fall min filosofi.

Nu när Foppa är inne i laget så blir kedjorna intressanta, alla har vi våra egna varianter. Bengt-Åke och company har självklart bättre koll än vi andra men vi vill ju gärna ta ut laget på avstånd vi med.

Här är mina kedjor:

Forsberg-Sundin-Holmström
Modin-Zetterberg-Alfredsson
Sedin-Sedin-Samuelsson
Jönsson-Påhlsson-Axelsson

Men men, Bengan bestämmer och jag litar på honom.
Kommentera

Sv: FOPPA SPELKLAR!!!
Frella: Okey för att inte Niedermayer är med den här gången men han har en gång visat hur det går till att ta bort en dominerade spelare. Chicken viker sig som vanligt. Hade det den gången varit lite stil på 3kr, så hade dom fått bära ut Nidermayer + en till kanadick. Kosta va det vill men såna tilltag kan aldrig accepteras. De måste visa var skåpet skall stå.
Kommentera

Sv: FOPPA SPELKLAR!!!
El Aka Ali: Åker Niedermayer in på isen bör Kanada få ett kännbart straff eftersom han inte är med i truppen...
Kommentera

Sv: FOPPA SPELKLAR!!!
friskan: Om nu 3 kr vid något tillfälle får spela mot Canada, tror du då att Niedermayer behöver åka in på isen för att visa var skåpet skall stå.
Kommentera

Sv: FOPPA SPELKLAR!!!
Om det går bra "hela vägen" kan vi tacka Foppa.
Går det åt fanders kan vi skylla på Foppa.

Heja Tre Kronor.
Kommentera

Sv: FOPPA SPELKLAR!!!
Bissett19: fan vad bra!
Kommentera


679361 · »