Tre Kronor

17480 inlägg · 806 ämnen

Inlägg #1502400

Sv: Hockey VM

Hahl Bundy: Hehe.. alltså, den här s.k avundsjukan som påstås härja i alla böcker där det diskuteras hockey är sanslöst rolig att ta del av. Det bara ploppar upp precis som Vilse ur pannkakan, totalt utan logisk koppling till något som har med Brynäs IF att göra. Bara för att det kommer lite mothugg i diskussionerna och att man inte får ha sina åsikter ifred. Men hörrni, ni som nu tycker att folk bara öser avundsjuka kommentarer över er, listen up! Det här är ett forum för a l l a åsikter. Det är liksom själva poängen, att diskutera  och munhuggas är liksom själva poängen. Utan detta självdör nog debatten tämligen snabbt. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hockey VM

Dream Team: Ja men när man skyller kvartsfinalsförlusten på Brynäsare i en fjärdekedja utan att knappt nämna de spelarna som ska göra det. Då är det löjligt roligt att se den oerhörda avundsjuka. Eller helt enkelt ,ren jävla okunskap..

Silfverberg, Järnkrok, Larsson är förstås mätta på guld för tillfället, precis som vi Brynäsare. Hade inte orkat ett till guldfirande så nära inpå..

Kommentera

Sv: Hockey VM
Dream Team: Det finns idioter....oxå finns det Gurra!
Kommentera