Tre Kronor

16578 inlägg · 799 ämnen

Inlägg #1502455

Sv: Hockey VM

Gurra88: Vad du "tror" är inte relevant, du har gång på gång bevisat ditt bristande intellekt och därför värderas inte dina åsikter. Du är inte bara överflödig för det här forumet, du är direkt skadlig för folks hockeyintresse.

Det måste ju finnas något med HS som du gillar eftersom du sitter här varje dag, om du respekterar sajten så borde du avregistrera dig frivilligt så att vi andra inte behöver sitta och vänta på att någon moderator ska få fingret ur rövhålet och göra det själv.

+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hockey VM

Olle: Jag älskar underhållningen ni Modoiter bjuder på sådana här kvällar, även under slutspelet.. Det är som ett folkslag, inte så många, men de dyker upp och spyr upp sin bitterhet och avundsjuka på Brynästalanger. Av ren och skär avundsjuka. Då dyker jag in här, skrattar lite, tycker synd om dem, och tänker. Fan vad bra jag har det.

Under kvällen här så har jag läst oerhört lite sågningar på spelare som inte handlat om Silfver, kroken och larsson. Vilket är extremt underhållande. Det är alltså dessa tre som ska leda landslaget? Som ska stå för produktionen. Sen att inte spelare som Alfredsson, Hörnqvist, Zetterberg, Bäckström, Eriksson, Karlsson , Hedman inte visar vägen. Trots massor av erfarenhet så kommer de helt undan. Märkigt, och ja, det förklaras enbart bitterhet.

Gå till er själva först, så förstår ni hur jävla löjligt det är att läsa era inlägg här inne. Därför har jag offrat säkert två timmar på att provocera dessa murvlar så gott jag kunnat. Vilket även det är underhållande då vissa spårar totalt.

Finns dock en hel del här inne som ser att problemet inte ligger hos vår underbara trio. Klokt av dem att lägga lagtillhörighet åt sidan när man bedömer insatser.

Jag själv är givetvis inte helt nöjd med prestationenen från dem, men tycker att rollerna de tilldelats på slutet är åt helvete felaktiga för deras del. Sen hade jag inte tagit ut Larsson i ett VM. Järnkrok har tuggat på jävligt bra i sin ovana roll. Silfverberg har givetvis inte fått ut sin kapacitet. Hade han hoppat Ottawa, så skulle han vara tipptopp till VM. Men vem fan hoppar över Stanley cup om tillfälle ges.

Godnatt

Kommentera

Sv: Hockey VM
Olle: Efter 11 år här på HS så fattar jag Inte att en som Gurra får hålla på som han gör.
Finns det ingen som har guts nog att ta bort honom från HS?
Löjligt.
+5
Kommentera