Tre Kronor

17179 inlägg · 805 ämnen

Inlägg #1974971

Sv: VM -2019
Sputnik:
Skall ärligt erkänna att det inte är förrän igår det gick upp hur bra de blivit, så NÄHL är förlåtna. Kul att det är fler nationer med och kan utmana, där
Fyller blåbärslagen en funktion. Kanske kan något av dem kliva framåt, Tyskland är rätt bra de med. I övrigt kanske Danmark är närmast.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: VM -2019
Tarasov: Schweiz kanske inte varit med och hotat varje år, men är nästan alltid i slutspelet i VM. Jag är ärlig och säger att jag skakade på huvudet redan när man läste att det skulle bli mixlag före Schweiz och Slovakien. Slovakien har ju dessutom ett VM guld och har ju slagit ut oss i Slutspel förr och är väl ett land där det går i perioder med talanger.

Hade inte pamparna gått ut och förbjudit spelarna från NHL att medverka i OS så hade jag inte brytt mig. Men eftersom de valde den vägen med Mixlax i World Cup så blev det ett helt annat läge för mig. Har sällan så lite känslor för Tre kronor som när de mötte lag Europa. Bara de menlösa landslagsturneringarna mitt i säsong som väcker lika lite känslor hos mig.
Kommentera