Tre Kronor

17189 inlägg · 806 ämnen

Inlägg #56363

Sv: Hockeykommentatorerna
Ang Kommenatatorerna så har väl SVT absolut ingen som kan kommentera hockey. Vill påsrå att Uffe är den bästa av de 4 "riktiga" iaf. Linderborg ska ägna sig å simning å Fotboll, Hockey kan han inget om verkar det som på hans referat. Curre är gammal sävlig å ser utvisningar i det mesta, en tragiskt expert i min mening. Mats Nyström ska vi inte ens tala om, man blir arg varje gång den karln ska ge sig in i sportvärlden, som studioman kan jag acceptera han. Men när han i fotbollskväll sitter å dillar blir man smått galen, likaså när han nu ska försöka sig på att Kommentera hockey, den karln är en parodi på kommentatorsjobbet.

Granqvist är bra, men har lite för mycke radioreferat i sig fortfarande när han kommenterar i TV, men ändå en va de bättre. Likaså så är Hegerfors å Ankan de 2 perfekta männen för en sändning av OS klass, kunde väl hyrt in dom till detta evenemang.

Att SVT hyrt in Chris Härenstam till Fotbolls VM får iaf ses som ett steg i rätt riktning, nu får han väl säkerligen inte kommentera Sveriges matcher, för det ska väl Staffan göra men men...man kan inte få allt.
Kommentera