Vetgirig.nu

3612 inlägg · 31 ämnen

Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt

« · 1092590 Till forumet


Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Viljan att vinna SM lär öka googlingen rätt markant i vissa kretsar. Vi lär få se nya namn med långa svarstider som svarar rätt på väldigt svåra frågor. Viljan att vinna titeln svensk mästare borde även motivera de flesta av de högpresterande medlemmarna att deltaga i tävlingen. Speciellt de som är med i mästarcupen och alla kategorimästerskap.

Ljungby1 som jag haft i min division i vetligan, en spelare som gått som en raket genom seriesystemet deltar inte. En spelare som annars varit med i stort sett varenda kategorimästerskap som gått och dessutom i mästarcupen.

Eskoa är inte med, men han verkar lite speciell så där finns inga misstankar.

Praline som kom tvåa i vetligans div 1 i våras är inte med, en spelare som nu huserar i div 6. Intressant karriär av en spelare som dessutom är ett stort fan av staglis ämnen.

Gunnarfo saknas. Ingen spelare jag har koll på.

alipang, GFreeman och late saknas också av spelare i de högsta divisionerna. Det är inga spelare jag kan säga att jag har någon koll på.

Det skulle vara kul att få den där listan med 200 namn!
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt

Wayne Gresky:
Vad då för lista med 200 namn?
Själv så trodde jag att jag skulle vara intresserad av denna tävling, och ja, jag är med - och jag bör ha gått till slutspel. Men jag vet ännu inte vem jag mött.

Det kanske tänder till så småningom. Om jag inte åkt ut innan dess.

Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Metal Guru:

Du måste spela din första slutspelsmatch senast ikväll, så väntar du för länge lär du ha åkt ut innan du märkt vem du ska möta ;-)

Själv har jag fått äran att möta Catgut...
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Metal Guru:

Och listan, det är den Trusse skriver om här (se länk)

Eller scrolla lite längre ner bara ;-)
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Metal Guru:

Aha, du behagar med mig skämta aprillo?!


MGuru - Transformers x - (x:xx - )
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Gidde:

Jag slog Tawny på tid eller om hon är lika långsam som vanlig.
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt

Gidde:
Trusse's inlägg missade jag - så nu vet jag vad ni pratar om. Samt att Trusse förmodligen fått en session som hängt i HS-Cupsfinalen - efter typ en eller två frågor.

Jag vet att jag spelat SM-matchen. Det gjorde jag medan jag försökte utröna om jag kunde lite på vetgirig igår. Jag vet inte hur det gick, för det var inte syftet, och jag vet inte mot vem. Förrän nu.

Jag är för tillfället märkligt ointresserad av VG - och det tror jag beror på hur jag upplever systemet.

Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt

Min käpphäst vad gäller dubbelnick är denna varelse:

poolare, cambridgekuren, pannben, Handfast, kudwig

och nån till which escapes me right now, men namnet börjar på 'j'.
Masterdelen tror jag är kudwig. Dessa har en rätt lustig egenskap att tävla i skock, och jag klev av en sportliga i protest en gång, då dessa fem var i förstadivisionen och manövrerade ut den sjätte.

Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Metal Guru: En intressant sak med det gänget är att en av de tävlande, den bäst placerade, alltid har alla rätt i inbördes möten. Eftersom de ofta är med i samma division i diverse ligor så blir det rätt många inbördes möten...
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt

Wayne Gresky:
jumu01 hette den siste. Och kudvig stavar sitt namn med enkel-v.

Jumu är medlem här, men har inte loggat in se'n registreringen. Detta för att få vara berättigad till att vara med i HS GeoLiga. De andra gossarna rensade jag ut.

Udda grej. Dessa individer är med i tre lag.

huvudlaget är [thoraxgreen], medan [team sweden] har kudvig - och [The Islanders] ståtar med Handfast och poolare.

Och - trumvirvel - long time HS hero: arvidhx

Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Metal Guru: I Islanders finns även den skumme Robb vars förehavanden jag beskrivit den här tråden.
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt

Wow, Wayne Gresky:
Har sträckläst nästlade foruminlägg i en timme, som alla pekar mot Jönköpings Södra förorter. Scary.

Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Wayne Gresky: Tillåt mig kommentera några av dina spelare som du saknar. Till att börja med så tror jag inte SM intresserar eskoa, så att han inte är med är knappast nån sensation. Han lägger väl allt krut på Duellen, Vetligan och det där korplaget han deltar i. ;)

Vad gäller Ljungby1 gissar jag att han är med, dock under annat namn. Finns en till från Ljungby med exakt samma spelstil. De ligger väl f ö i samma serie i VL och jag ser fram emot deras möte med spänning.

Praline (kan gissa vem det är men är inte riktigt hundra) är ett typiskt dubbelnick. Ingen lirar i div 1 utan att vara relativt aktiv i duellen eller andra tävlingar. Ungefär lika verkligt som att Krita kan vinna HpT med jämna mellanrum. Man behöver inte vara nån sherlock för att se att hennes HpT-rad så gott som alltid är identisk med "någon annans".

Eftersom jag inte hittar Cina eller Anirac heller i SM så antar jag att Gunnarfo helt missat att anmäla sig. :)

Till sist är det skoj att fler än jag noterat den här Umeå-ligan som Gurun nämner. Jag har egentligen alltför dålig koll på de här för att komma med några anklagelser men visst är det skoj att när de möts i olika ligor och plötsligt har den som behöver det mest alla rätt på en fantastisk tid. Vill minnas att det var så i ESNL-ligan första säsongen. Andra saker som indikerar dubbelnick är att alla de här namnen ibland spelar av sina matcher inom en väldigt kort tid i t ex fre-racet. Sen ska man inte underskatta anmälningslistorna i kategorimästerskapen där man kommer upp i den ordning man anmält sig......och gissa vilka som brukar anmäla sig samtidigt. F ö står Annaannis, trojaljungby och J-sodra intill varandra på de här listorna....förvånande va? :)

/T
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Trusse: Jo jag har misstänkt den Ljungby-kopplingen jag också. Retor, Tawny och maats ska tydligen också ha flera nick enligt en insatt källa. Har du koll på vem som hänger ihop med vem? Umeå-gänget har Metal Guru haft koll på sedan i februari, så vi har iakttagit dem under ganska lång tid.

Tror du förresten att det finns några googlare i toppen?
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt

Trusse:
Umeå-ligan upptäckte jag då det plötsligt damp in fem nya namn utifrån i min GeoLiga. Jag hade lyckats lämna en länk i ett öppet meddelande till en handfull av oss som jag försökte värva in dit, så det var den vägen de snubblade in plötsligt, och på en gång.

Var lite förundrad över att så många okända kom på en och samma gång, men gissade att det var ett kompisgäng som tipsat varandra.

Se'n gick det ett tag, och jag började för skojs skull spela topplistan (tror jag den heter, en fråga varje dag, och det känns inte som en tävling utan mer ett tidsfördriv...)
Jag gjorde mig en ritual varje morgon på jobbet. Starta datorn, spela topplistan, läsa dagens Rocky på dn - och se'n jobba. Jag börjar tidigt, och inte speciellt många före mig hade spelat. Därför lade jag snart märke till en serie bekanta namn, som hela tiden tävlade i skock, mellan typ 2:05 och 3:20 mitt i natten. Antingen hade de ett erotiskt förhållande alla fem, och avslutade sina sessioner med att från topp till tå smörja in sig i rapsolja, och se'n spela topplistan - eller så var det nå't annat.

Snart upptäckte jag att en av dem svarade fel. Se'n de gånger nån svarade fel blev det denne stackare - månaden ut. Nästa månad fick någon annan bli grabben med Svarte Petter. Kudvig och poolare klarade sig dock alltid från skammen att svara fel i denna googlarnas våta dröm-tävling.
Nu var jag uppmärksammad på dem, och plötsligt såg jag dem överallt i olika tävlingar. Fanns det en, fanns det flera - och saknades det någon var han bara tillfälligt en division längre ner. Och i detta läge var spelmönstret tydligt. Inbördes möten utnyttjades i absurdum.

Jag flinade dock mest.
Jag såg bara framför mig fem gossar klädda som Gud skapad dem, insmörjande varandra i högkvalitativ rapsolja, innan de tyst och koncentrerat gav sig på nästa omgång av Vetgirig-matcher.

Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Wayne Gresky: Hmmm......googlare i toppen? Det där är ganska svårt att säga. Min spontana teori är att spelare som googlar är ganska nya på VG. Kan inte se meningen med att googla sig upp i toppen och att googla alla matcher borde rimligvis göra att man tröttnar ganska fort och kanske därför aldrig når toppen. Men jag kan så klart ha helt fel. En annan tanke är att googlare sällan når toppen eftersom snabbhet är en nödvändig egenskap om man vill vinna större tävlingar.

Sen vad gäller din ovan/nedan nämnda trio av dubbelnickare så vågar jag hävda att din "insatta källa" är just insatt. :) Alla tre i den här skaran har under olika tillfällen skrivit eller svarat på tilltal på olika ligachattar och glömt att de varit inloggade under annat namn. Ett sånt avslöjande är lika härligt som det är pinsamt när de efteråt ska försöka förklara varför de plötsligt skrev under ett annat namn. Ibland har jag valt att konfrontera olika dubbelnick....och även om de då skyller på att det är grannar, bästisar eller släktingar som glömt att logga ut så känns det bra att de förhoppningsvis känner sig iakttagna.

Sen tror jag att det blivit bättre i toppen, det är färre dubbelnick i t ex div 1 i Vetligan nu jämfört med tidigare. Efter en snabb koll är jag ganska säker på att under mina fem första säsonger i div 1 så var tolv av matcherna mot rena dubbelnick. De fyra senaste säsongerna ser jag däremot inga möten mot dubbelnick alls.....så allt var inte bättre förr. :)

Och gurun.....låt mig nu få komma in i statistiken innan du plockar bort mig från HS-cupen. ;)

/T
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt

Trusse:
HS-Cupen sköter Gidde om, AGF på Vetgirig.
Men han är å andra sidan ett av mina dubbelnick, så den styr jag lite som jag själv vill.

Du menar allstå om jag tar bort dig nu, så kan jag se finalen som en ren w.o-vinst..?

;0)

Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Trusse: Jag är tävlingsledare för cupen och din önskan kommer att uppfyllas. :)

En annan fråga är ju om personen som låg bakom den förra smålandshärvan med latinska förtecken har vågat sig tillbaka? Jag har svårt att tro att man efter ett så besatt spelande slutar helt när man blir påkommen.

Sen skulle det ju vara intressant att höra om det finns några huvudmisstänkta till de som trakasserar Eskoa och Auryn på duellen?
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Wayne Gresky:
Å fan. Blandar ihop cupen och raketen.
Men Wayne är mitt alter ego #7, så...
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Metal Guru: Jo, inte nog med att du håller på Mora, du har dessutom skrivit 5000+ inlägg om MoDo bara för att mörka ditt dubbelspel på Vetgirig. De andra dubbelspelarna har mycket att lära där. Undrar om någon listat ut mitt dubbelnick än? :)
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt

Trusse:
Lägger till att det har varit ett nöje att tävla mot dig i våra ligor. Ditt inträde har gjort att de i mitt tycket har levt upp.

Ta inte ett för långt uppehåll.

Och förvänta dig inte någon lätt marsch i nästa säsongs GeoLiga.

Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Wayne Gresky:
Ja, jag är ju egentligen du, medan du är Frisco - som ibland är Knaskamilla, ibland Huge. Huge heter ju PAW på VG, men det nicket sköts av Alisandali. Ali däremot är en av mina alter egos, och i tur och ordning styrs av Mattias -74, Arvidhx och Stigsson.
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Metal Guru:
Nu blev det mörkt. Jag tror en säkring gick.
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Metal Guru:

På tal om AGF vs Gidde:

Gidde var upptaget som nick när jag skulle regga mig på Vetgirig.
En användare som inte hade varit inloggad på ett bra tag visade det sig.
Skickade mail till Vetgirig och kollade om dom tar bort nick efter ett tag.
Fick svaret att om man inte varit inloggad på mer än ett år så skedde en rensning.

Detta skulle ske nu i november, men jag hade totalt glömt bort det.
Blev påmind om fallet genom ditt inlägg, och kollade nyss.

Nu finns det en NY Gidde reggad i mitten av november, som dessutom är från Linköping!!!!!

J-vla skit alltså, och jag kan lova att det inte är jag!

Jag som var helt inne på att droppa min AGF bara för att få heta Gidde även på Vetgirig.... :-(
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Gidde: Så går det när man väljer för vanliga nick. Vi Wayne Greskysar har inte sådana problem, nicket är alltid ledigt när det är registreringsdags. :)
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Wayne Gresky:

Äh, det beror bara på att det är gratis!
När jag beställde en registreringsskylt till bilen så var det ledigt ;-)

Dessutom är det inte jag som valt nicket, jag blev det tilldelat för mååååånga år sedan..
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Metal Guru: En rolig sak med laget thoraxgreen såg jag nu när jag tittade på lagets hemsida:

[01-23 03:48] kudvig Ny lagmedlem
[01-23 03:45] pannben Ny lagmedlem
[01-23 03:44] jumu01 Ny lagmedlem
[01-23 03:44] cambridgekuren Ny lagmedlem
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Wayne Gresky: Spelaren som hade en viss förkärlek för romerska herrar och småländska orter har säkert vågat sig tillbaka, men i vilken skepnad har jag faktiskt ingen aning om. Det misstänkta "huvudnamnet" har inte varit inloggat på länge och han valde också att hoppa av sitt lag efter det hela uppdagades.....men som du säger så tror inte jag heller att han upphört med att besöka VG.

När det gäller spelaren (tror bara det är en) som trackade höjdare på duellen så finns det självklart någon huvudmisstänkt. Inte många klarar av att klå Auryn och Eskoa flera ggr och eftersom vissa av de här terrorist-nicken hade registreringsdatum som var flera år gamla så begränsar det ju ytterligare i skaran av potentiella stalkers. En annan sak som talar för att det skulle vara en "kändis" var att han ofta kommenterade på ett sätt som gjorde att man fick intrycket att han nästan kände en. Har väl dock upphört nu, kanske med tanke på att adm ser IP-adresserna och inte hade några större problem med att se vem det var och vidta åtgärder.

Till sist känns det som att det är dags att utmana Modo H i en lagmatch......det verkar gå alltför bra för dem i lagligan. Trots allt så vill vi ju inte att de ska drabbas av hybris. ;)

/T
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Trusse: Jag behöver ingen nedtryckning nu, grämer mig över ett dumt fel i fredagsracet. Typiskt i en omgång där man har flyt och får 94 p för frågan om de Ostfriesiska öarna. En fråga jag lärde mig när, jag tror det var Eskoa, nästan hann skriva den i duellen. Eskoa är för övrigt den jag mött klart flest gånger. Det var ju för ett år sedan när jag var ny på vetgirig och inte hade upptäckt olika ligor förutm de på HS som duellen kändes lite rolig. Lite roligt att gå igenom sin statistik så här i efterhand.

7 3 45 mot Eskoa är ju inte så bra att man kan kalla det för trakasserier direkt. Jag tror jag hade 8 4 9 eller så mot Auryn, vissa kategorier fungerar bra mot gamla tanter innan de memorerat ala frågor. Sen tror jag att jag vann en av 15 efterföljande drabbningar, plus två oavgjorda. 6 1 2 mot Mick29 ser ju iaf bra ut även om jag är mest stolt över 4 0 3 mot MGuru. 2 0 1 mot K70, in your face Kerstin! :)

0 0 1 mot Linkchef och 1 0 0 mot Greenylva. Trusse haft äran att möta.

Vi modoiter jobbar bra och är inte rädda för något korpgäng i div 20!

Sluligen vill jag bara hålla med Metal Guru om att det är kul att K70 hittat hit. Välkommen!
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Trusse:

Det är lugnt, vi faller alltid i slutet när det börjar dra ihop sig i serien... :-(

Men man vet ju aldrig, denna säsong kanske det är vår tur...

"Do you feel lucky? Well, do ya, punk?!"
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Gidde: Lagkaptenen är iaf i toppslag så här långt, 11 0 1. Tragiskt nog så kom förlusten i hatmatchen mot MoraLeksand...

Vilka krossar vi imorgon?
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Wayne Gresky: Det är tydligen seriefinal mot Nypan. Imponerande att se Paddan gå in och krossa motståndet i första matchen.

Det känns för övrigt som om det vore dags att vetgirig såg över lagtävlingen. För ett nystartat lag tar det väl med dagens system ca 7 år att ta sig hela vägen genom sderisystemet. Det känns inte helt rimligt.
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Wayne Gresky: Jag håller med dig angående seriesystemet att de borde se över det. Mindre antal lag i serierna borde det vara. Och pyramid kanske?
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Frisco: Pyramidspel är olagligt vet du väl?
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Portello: Det är inte samma pyramidspel som var så populärt bland GroKospelarna för några år sen;)
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Undrar förresten om man skulle kunna övertyga vetgirig att ha ett musik-ämne som månadens ämne? Ett ämne med en del trixiga frågor som är väldigt svåra om man inte vet svaret redan. Ljudfrågor är svåra att bara googla fram svaren på. Rent hypotetiskt så borde man mest hitta dubbelnick i toppen. Fast så är det kanske redan...
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Wayne Gresky: Paddan visade vägen. Nu har vi ointagliga 3-0.
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Frisco: ......och vi är ju alla väldigt glada för er skull att det gick bättre i lagligan än i er senaste träningsmatch mot korplaget. ;-)

På tal om korplag så ser jag att Nobelaspirant på nåt sätt lyckats överta vårt gamla hobbylag.....Kings. Stackare....han verkar inte inse hur många moraltanter som varit tvungna att hålla igen sina ideliga kommentarer och passningar till Kings sen vi "tvingades" lägga ner det laget. Jag kanske borde varna honom.

Till skillnad från vissa andra lag (tom i div 1) var vi iaf ett lag med olika spelare.....och utan dubbelnick.

/T
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Wayne Gresky: "Metal Guru: En rolig sak med laget thoraxgreen såg jag nu när jag tittade på lagets hemsida:

[01-23 03:48] kudvig Ny lagmedlem
[01-23 03:45] pannben Ny lagmedlem
[01-23 03:44] jumu01 Ny lagmedlem
[01-23 03:44] cambridgekuren Ny lagmedlem"

Skickade nyss ett par syrliga kommentarer till ovanstående fuskare efter att vi
(Dynamo Dibrylutimo) torskat 3 matcher på tid och 1 med uddamålet.
Hjälper nog föga eftersom han sannolikt inte ens skäms, trots att han står där med byxorna nere...
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Huge:

Var för övrigt just kudvig som jag torskade mot på tid, se inlägget jag skrev tidigare i morse... :(
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Gidde: Det är i dom här lägena man är benägen att rösta för en stenhård FRA-lag som ger myndigheten rätt att avslöja nätfuskare..
:-)
Kommentera


Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt

Gidde: Kudvig? Jag trodde att det var

jonster 6 - 6 (1:19 - 0:53)

Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Huge: Men de ska väl ha en liten eloge för att de är ett lag som iaf indirekt erkänner att "fuskar". Om man alltid spelar sina matcher samtidigt, anmäler sig till olika tävlingar samtidigt osv, så är man väl iaf ganska öppen med det.....alternativt korkad. Har svårt att se att lag som Livsnjutarna, Brudarna eller Soldier blue skulle vara lika öppna med vissa av sina namn.
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Huge:
Det är väl inte möjligt att fuska i lagligan, trots att du är en och samma person? Fem matcher, med fem olika uppsättningar frågor. Det är ju inte så att spelare 1 memorerar frågorna, och spelare 2,3,4 och 5 utnyttjar det...
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Metal Guru: Idén med en Lagliga måste väl ändå vara att 5 olika personer ska bilda ett lag, för att på så sätt mäta krafterna med varandra och få fram ett rättvist resultat som speglar lagets sammansättning.

Om man ser vill kalla ett brott mot spelets idé för fusk eller inte är kanske en smaksak, men jag gör iaf det.
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Metal Guru: Jag håller med Huge här. Fusk eller inte är en semantikfråga i det här fallet, men om ni frågar mig är det både fusk och trist att smälla ihop fem namn själv och bilda ett lag. Jag kan inte heller betrakta det som renhårigt att bilda olika namn och vara med i fem olika lag under dubbelnick, även om man inte har nån praktisk nytta av det i en specifik lagmatch då alla får olika frågor. Men vi kan ju hårddra det lite......hur kul hade det varit med lag i lagcupen som består av fem Ylva, fem Linkan, fem Auryn, fem Eskoa, osv? Inte så skoj, även om de får olika frågor i alla matcher.

Sen är ju lagspel som gjort för att uppmuntra fusk och fuskare (enl min definition).......men man ska inte glömma att det också är en utmärkt spelform att söka i när man vill leta dubbelnick. :)
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Trusse: Iofs så skulle jag kunna tänka mig att spela träningsmatcher mot ett Trusse-lag med ett Gresky-lag. Det skulle kännas som ett alternativ till duellen. Ställa upp i någon liga eller cup skulle aldrig falla mig in. Så länge det inte finns några Trusse-lag och Ylva-lag att möta så känns det dock rätt meningslöst.

När det gäller Umeå-ligan så har jag viss förståelse över att man har ett enmannalag. Jag kan även förstå meningen med att ha flera chanser i Vetligan och i diverse cuper. Hur man däremot kan finna glädje att ha fem nick i samma division och ännu konstigare, svara på dagens fråga i månadens ämne fem gånger, övergår mitt förstånd. Det känns så enormt enformigt! Jag gissar att personen är rätt korkad trots allt, han borde vara bättre efter allt tävlande annars.
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Wayne Gresky: Visst.....jag har också förståelse för att man har enmanslag, precis som jag har förståelse för Ben Johnson och Boris Onichenko osv. Och då menar jag förståelse att de existerar, inte förståelse vad som driver vissa typer till sånt här. Förvisso är det ju större chans att man vinner Vetligan om man har 27 namn men kan man njuta av en sån seger? Väldigt svårt att ta åt sig äran iaf, även om det finns spelare som inte på nåt sätt döljer att de har flera namn.

Sen vet jag inte riktigt varför man skulle ha nåt som känns som ett alternativ till duellen. Duellen existerar ju i allra högsta grad och jag möter mycket hellre dig fem ggr där än spelar en lagmatch mellan Team Trusse och The five Waynes. Vi kanske borde boka in en date på Duellen? :)

/T
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Trusse: Du har en poäng där. Om duellen hade varit lite stabilare så hade det kunnat vara kul med en duell-cup också. Man möts i cup-fom tills det bara finns en spelare kvar. Som herren på täppan ungefär.

Jag tror iofs att jag är rätt chanslös mot dig i duellen, men det kan vara värt ett försök.
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Wayne Gresky: Är jag fel ute nu eller har det inte redan diskuterats lite på forumet om en Mästarcup i realtid som avgörs under samma kväll? Var det kanske rent av du som tog upp detta som kul tävlingsidé?

Men visst hade det varit skoj att bara samla ett gäng och ha en snabbcup på duellen. Det behöver inte vara så avancerat, men det kanske är knepigt att få ihop det ändå. Och du ska inte påstå att du är chanslös i duellen.....jag går inte på såna psykologiska finter. Jag kan kanske överraska fortfarande i vissa ligor men mitt bäst före-datum gick ut nån gång i våras. :)

Sen vill jag inte på nåt vis försvara Duellen (många tycks tro att vi moderatorer alltid står på VG:s sida) men jag hävdar att stabiliteten när det kommer till avbrutna matcher och liknande problem ofta beror på slö uppkoppling eller andra "hemdatorfaktorer". Visst, det kan va svajiga dagar med VG:s servrar, men hemifrån har jag så gott som aldrig en avbruten match medan när jag spelar från jobbet ofta får hängningar och avbrott. Jag kan ha fel men mitt intryck är att om man har en nyare dator med bra uppkopplingshastighet så brukar det flyta på ganska smidigt. Sen kan man ju alltid diskutera huruvida man ska va tvungen att ha 8-Megs uppkoppling för att kunna spela normalt.

/T
Kommentera

« · 1092590