Vetgirig.nu

3612 inlägg · 31 ämnen

Inlägg #1094280

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Trusse: Du har en poäng där. Om duellen hade varit lite stabilare så hade det kunnat vara kul med en duell-cup också. Man möts i cup-fom tills det bara finns en spelare kvar. Som herren på täppan ungefär.

Jag tror iofs att jag är rätt chanslös mot dig i duellen, men det kan vara värt ett försök.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Kollade SM i Frågesport, där Linkchef vann.

Såg då att det fanns både en Russinkungen och en Russinpungen.

Om man kollar på deras medlemsinfo är dom otroligt lika, förutom bilden ;-)

Hmm!!
Kommentera

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Wayne Gresky: Är jag fel ute nu eller har det inte redan diskuterats lite på forumet om en Mästarcup i realtid som avgörs under samma kväll? Var det kanske rent av du som tog upp detta som kul tävlingsidé?

Men visst hade det varit skoj att bara samla ett gäng och ha en snabbcup på duellen. Det behöver inte vara så avancerat, men det kanske är knepigt att få ihop det ändå. Och du ska inte påstå att du är chanslös i duellen.....jag går inte på såna psykologiska finter. Jag kan kanske överraska fortfarande i vissa ligor men mitt bäst före-datum gick ut nån gång i våras. :)

Sen vill jag inte på nåt vis försvara Duellen (många tycks tro att vi moderatorer alltid står på VG:s sida) men jag hävdar att stabiliteten när det kommer till avbrutna matcher och liknande problem ofta beror på slö uppkoppling eller andra "hemdatorfaktorer". Visst, det kan va svajiga dagar med VG:s servrar, men hemifrån har jag så gott som aldrig en avbruten match medan när jag spelar från jobbet ofta får hängningar och avbrott. Jag kan ha fel men mitt intryck är att om man har en nyare dator med bra uppkopplingshastighet så brukar det flyta på ganska smidigt. Sen kan man ju alltid diskutera huruvida man ska va tvungen att ha 8-Megs uppkoppling för att kunna spela normalt.

/T
Kommentera