Vetgirig.nu

3612 inlägg · 31 ämnen

Inlägg #1066173

Sv: HS cupen
Okej.....erkänner att jag inte är inloggad så ofta. Det beror nog mest på att jag är den läsande, och inte skrivande, typen (se detta som ett undantag) och man behöver inte va inloggad för att läsa om FBK:s väg till guldet (jag vet att jag kanske hoppas lite för mycket nu). Besöker HS varje dag för att försöka läsa forumen för VG och Färjestad.
Sen inser jag till fullo att jag inte tillhör "HS-familjen" och jag drar mig omedelbart ur HS-tävlingarna om någon så önskar. Jag är trots allt här mest för hockeyskvallret....men även diskussionerna om VG är intressanta. Ligorna och cupen är mer som en bonus där man kan ta hämnd på alla disorienterade själar vars favvolag haft tur och råkat ta poäng av FBK.

Vill också ge en stor eloge till utvecklare och moderatorer på den här sidan. Gillar den nya layouten, även om jag ibland har problem att hitta allt jag vill, men det kommer nog med tiden.

/T
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HS cupen

Trusse:

Vill för övrigrt gratulera dig till din första "gå på pumpen" i Raketen.
Jensen -12 fick bli din första skalptagare där
;0)

Kommentera

Sv: HS cupen
Trusse: Eftersom de flesta har auto-log in så tar folk lite för givet att senaste inloggning är senaste besök på sidan. Personligen tycker jag bara att det är kul med den extra utmaning du utgör. Det höjer statusen på tävlingen. Jag räknar med att det blir lite "collateral damage" bland morafans och leksandsfans när det gäller att ta hämnd på poängstjälande lag.

Lyckas du anmäla dig till cupen under den enda dag den var öppen för anmälningar så är det allt ett bevis på att du besöker den här sidan rätt ofta.
Kommentera

Sv: HS cupen
Trusse:

Självklart får du vara med men jag och några till trodde inte du hade reggat dig .

att du håller på FBK gör att man vill spöa dig i nån tävling ännu mer :)
Kommentera