Vetgirig.nu

3612 inlägg · 31 ämnen

Inlägg #1092352

Sv: HS-Raketen
Stigsson:
Trusse hade tur som (förmodligen, eftersom han lyckades skrapa ihop fem av sju) lyckades spela då Vetgirig var på humör. Han behövde verkligen det mot mig, för jag är i en ruggig form nu... :oP
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HS-Raketen
Metal Guru: Jag har faktiskt besökt duellen de senaste kvällarna (inte vanligt nuförtiden) och märkt att VG varit otroligt segt, vilket inte minst märks på folks gnäll över tröga och avbrutna matcher. Har själv fått intrycket att det går långsammare än tidigare på dagtid men att det är mycket värre på kvällstid. Men det är bra......nån j-a belöning kan man väl få för att man är ordentlig och inte ligger o slaggar hur länge som helst. ;)

Sen är det ju trist att Gurun genomskådat att mina vinster beror på tur.....fasen också, hade hoppats att ingen skulle komma på det.

F ö är det ju skönt att du är i en "ruggig" form gurun.....då kan du ju vara lite gentil mot en man som spelar sin sista match i HS-cupen. Tack på förhand. :)
Kommer också att plocka bort mig från Raketen, kör nästa säsong också bara. Känner att jag behöver lägga all fokus på geoligan nästa säsong. :)

/T
Kommentera